MIRKO IVANIĆ: Ovo je moj prvi gol u derbiju, šteta što nije bilo publike, bio bi još veći spektakl!
Foto: Starsport©

junak pobede

MIRKO IVANIĆ: Ovo je moj prvi gol u derbiju, šteta što nije bilo publike, bio bi još veći spektakl!

Cilj je osvajanje duple krune

Objavljeno: 18:03h

Jedan gol je juče bio postignut na 164. večitom derbiju, koji je delo Mirka Ivanića.

On je posle kornera u 59. minutu, glavom loptu smestio u mrežu. Na kraju se ispostavilo da je to donelo pobedu Crvenoj zvezdi.

Kreativni vezista ne krije da je fenomenalan osećaj pobediti u derbiju. Mnogo toga smo postigli ove sezone i presrećni smo, ali se na tome nećemo zaustaviti.

- Žao mi je zbog trenutne situacije i nemogućnosti da publika prisustvuje utakmicama, jer sam siguran da bi bio još veći spektakl. Derbi je zahtevna utakmica, mnogo se trošite i pre i tokom meča, i zaista vam lakne kada se sve dobro završi - istakao je Ivanić za klupski sajt.

On je dodao da je ponosan zbog gola, ali ne i iznenađen, jer se pod komandom Dejana Stankovića mnogo pažnje posvećuje prekidima.

FK Crvena zvezda, Mirko Ivanić, Veljko Nikolić
foto: Starsport©

- Ovo je moj prvi gol u večitom derbiju, a pogodak je samo pokazatelj dobrog rada tokom cele sezone. Ne samo mene, već i čitavog tima. Sve je ispalo baš kako treba. Možda nije uobičajno za mene da postižem golove glavom, barem ljudi imaju takav utisak, ali nije mi to strano. Mnogo radimo na prekidima, to nam je jedno od glavnih oružja i nije slučajno što smo postigli pogodak posle kornera.

Za kraj je Ivanić rekao šta je ciljeove sezone:

- Cilj je osvajanje duple krune. Imamo 12 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, blizu smo četvrte titule u nizu, ali ima još da se igra. Želimo da budemo šampioni, da igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, ali vreme je i da osvojimo Kup Srbije. Čvrsto verujem da ćemo osvojiti duplu krunu ove sezone - zaključio je Ivanić.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.