PRŠTALO JE IZMEĐU NJEGA I STANKOVIĆA, A SADA JE OTKRIO ŠTA SE DESILO: Stanojević ima i šta da zameri igračima!
Foto: Starsport©

reakcija trenera

PRŠTALO JE IZMEĐU NJEGA I STANKOVIĆA, A SADA JE OTKRIO ŠTA SE DESILO: Stanojević ima i šta da zameri igračima!

Čarke su bile normalne, ja se nikad ne obraćam protivničkom treneru, to je moj manir, ako me znate - kaže Stanojević

Objavljeno: 21:36h

Trener Partizana se posle poraza od Crvene zvezde u 164. večitom derbiju na konferenciji za novinare komentarisao utakmicu.

Dotakao se i situacije kada se našao u sukobu sa klupom domaćih posle jednog prigovora sudiji.

- Čarke su bile normalne, ja se nikad ne obraćam protivničkom treneru, to je moj manir, ako me znate. Nikad nisam pričao u tom kontekstu, obratio mi se iz nekog razloga, međutim ja ga izuzetno poštujem kao jednu fudbalsku legendu, a i sada naravno kao jednog dobrog trenera. Tako da mislim da je to sve bilo normalno posle, u duhu borbe, bez ikakvog razloga i potrebe - rekao je trener Partizana.

FK Partizan
foto: Starsport©

- Imate situacije gde ne morate da svirate penal van 16 metara da bi neko rekao da vas je oštetio ili nije oštetio sudija. Ja sam rekao da je neukusno praviti izgovore na minus 12, tako da ih neću praviti. Ali jednpostavno, reakcije su bile oko nekih odluka koje dosta znače u današnjem fudbalu, znači ne mora da ti svira penal van 16 da bi te oštetio, može da svira neki nepostejeći faul a tebi da ne svira. Ali kažem, ne bih voleo uopšte tome da pridajem na značaju, ja poštujem ekipu koja je 12 bodova ispred nas, ne bih pričao o tome, ali vam samo odgovram na pitanja - zaključio je Stanojević.

- Nismo zadovoljni, bili smo bolji u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku primili gol iz prekida. Čestitam Zvezdi pobedu i titulu - rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević posle poraza u 164. derbiju.

Aleksandar Stanojević, Večiti derbi, 164. veciti derbi
foto: Starsport©

- U prvom poluvremenu smo igrali dobro, imali smo dosta šansi, trebali smo to da rešimo. U drugom je Zvezda stekla prednost kroz prekid. Mi nismo bili opasni kao u prvom. Čestitam Zvezdi titulu, to je realnost - rekao je Stanojević na konferenciji za medije posle meča.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.