STANOJEVIĆ: NEĆU IĆI NA DERBI AKO NE POBEDIMO METALAC! Prijala nam je pauza
Foto: Starsport©

strateg crno-belih o nastavku superlige

STANOJEVIĆ: NEĆU IĆI NA DERBI AKO NE POBEDIMO METALAC! Prijala nam je pauza

Partizan dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca u subotu

Objavljeno: 15:23h

Nakon dve nedelje pauze, fudbaleri Partizana vraćaju se obavezama u domaćem prvenstvu.

Oni u subotu igraju protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca u Humskoj sa početkom u 19.05 časova.

Strateg crno - belih nije krio oduševljenje zbog nastavka sezone.

- Bili smo u dobroj formi do sada, ali to je varljiv parametar. Jedna utakmica je dovoljna da se sve promeni. Poštujemo rivala i trenera koji je izdanak Partizana. Pružaju maksimum i igraju za sebe što su pokazali u prethodnim kolima. O njihovom kvalitetu najbolje govori podatak da su među retkim klubovima koje nismo pobedili ove sezone - rekao je Stanojević.

Meč protiv Metalca je uvertira za subotnji derbi, a Stanojević je istakao da jedino o čemu razmišlja je kako pobediti klub iz Gornjeg Milanovca.

- Imamo četiri dana do utakmice sa Zvezdom i nema potrebe da odmaramo igrače. Ipak dva fudbalera se još nisu vratila sa reprezentativnih obaveza, a pojedinci su umorni te ćemo sutra izaći na teren sa najsvežijom postavom. Zanima me samo subotnji duel jer šta ću na derbiju ako ne pobedim Metalac? Rekao sam članovima stručnog štaba da neću ići na derbi ako sutra ne pobedimo.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Stanojević nije imao na raspolaganju sve igrače, s obzirom da se nekolicina odazvala na reprezentativne obaveze. Međutim, Stanojević je istakao da u tome vidi pozitivnu stranu.

- Prijala nam je pauza, ali ćemo videti kako će uticati na formu. Imali smo 11 igrača koji su imali obaveze u nacionalnim dresovima i koji nisu imali ni dana pauze. Šansu će zato dobiti neki igrači koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu, bavili smo se njima tokom pauze. Svi, na čelu sa mnom se dokazujemo svakodnevno. Igrači koji su mi bili na raspolaganju odlično su radili, ali jedna utakmica ili jedan trening mogu da promene moj stav. U Partizanu je svaki detalj važan.

Tema je bila i forma Žan Kristofa Bajbeka, koji još uvek nije uspeo da se pokaže u pravom svetlu.

- Bajbek je u specifičnoj situaciji. Često su ga povrede odvajale od terena u prethodnom periodu. Pričamo sa njim, ali nažalost na neke stvari ne možete da utičete kao što su povrede - rekao je Stanojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.