SITI SA TORBOM PUNIH PARA IDE PO NAPADAČA: Spremaju mu astronomsku platu , koja će biti najveća u istoriji fudbala!
Foto: EPA/Clemens Bilan

NEVEROVATNO

SITI SA TORBOM PUNIH PARA IDE PO NAPADAČA: Spremaju mu astronomsku platu , koja će biti najveća u istoriji fudbala!

Naime građani su već pikirali novu zvezdu svog kluba, u pitanju je mlada fudbalska nada u usponu fudbaler Borusije Dortmund Erling Haland

Objavljeno: 09:20h

Serhio Aguero će posle deset godina napustiti Mančester siti, a ozbiljnost kluba kakav je Siti se ogleda u tome što je već spremio novu zamenu za njega.

Naime građani su već pikirali novu zvezdu svog kluba, u pitanju je mlada fudbalska nada u usponu fudbaler Borusije Dortmund Erling Haland.

Norvežanin je trenutno član Borusije Dortmund, a Milioneri za rastanak sa svojim igraćem traže 180 miliona evra, što kako navode mediji na ostrvu nije Sitiju nikakav problem.

Pre nekoliko dana Real je rekao da je uspostavio kontakt sa mladim fudbalerom i da je on izrazio želju da dođe u njihove redove, ali izgleda da će im te planove poremetiti Mančester siti.

Vodeći klub u Premijer ligi je spremio i neverovatna platu za Norvežanina koja bi iznosila preko 600. 000 evra na nedeljnom nivou.

Ako se to obistini, Haland bi postao najplaćeniji igrač u istoriji fudbala, prešao bi i Lionela Mesija koji prima 645. 000 nedeljno.

Erling Haland je rođen 21. jula 2000. godine u Lidsu.

Karijeru je započeo u Brineu, a onda 2017 odlazi u Molde kod tadačnjeg trenera Ole Gunara Solskera, gde se fudbalski predstavio, koji mu je obezbedio transfer u Austriju, tačnije u Red Bul Salcburg, gde je u jednoj sezoni odigrao 16 utakmica i postigao 17 golova.

To su odmah primetili čelni ljudi Borusije Dortmund koji su ga doveli i za koje je postigao 34 gola na 36 utakmica.

Sad je samo pitanje hoće li i sledeće sezone igrati za klub iz rurske oblasti Nemačke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.