TONČEV OSUO RAFAL PO SAVEZU: Udario je svom silom!
Foto: Espreso.co.rs

oštro

TONČEV OSUO RAFAL PO SAVEZU: Udario je svom silom!

Oštre reči

Objavljeno:

Radnički iz Niša je prethodnih godina imao dobra rezultate i postao je jedan od najboljih klubova naše zemlje. Momci sa Čaira su pružali dobre rezultate, ali prema rečim prvog čoveka kluba situacija je daleko od idealne.

Međutim, ova sezona nije obojena tako ružičastim tonovima. Radnički je trenutno daleko od pozicije koja vodi u Evropu, a prvi čovek kluba Ivica Tončev prstom upire u bivše rukovodstvo FSS.

On je u izjavi za Žurnal poručio da će Radnički pojačati stručni rad, angažovati broje skaute i novog direktora omladinske škole. Ali je napomenuo da ne očekuje više opstrukcije sa Terazija 35.

„Kompletno rukovodstvo kluba nije imalo dilemu oko potrebe prestrojavanja Radničkog posle svih nevolja i nedaća koje su nam se poslednjih godina našle na putu, na kojem smo bili, mora se priznati uspešni. Pre svega tu mislim na skoro otvorene pokušaje sada već bivšeg rukovodstva našeg Saveza i pojedinaca iz nekih klubova, kojima smo mnogo smetali uspešnim rezutatima da nas spreče u svemu, pre svega u nameri da budemo među najboljima. Čak su hteli i da nas unište, da ne postojimo, da nas jednostavno nema na fudbalskoj mapi Srbije. Trpeli smo, ćutali i strpljivo čekali da oni koji su bili rušitelji ne samo Radničkog, već i, složićete se, kompletnog srpskog fudbala, budu sklonjeni. Zato smo odmah preduzeli korake koji će doprieti da se Radnički stabilizuje“, rekao je za Žurnal Ivica Tončev, a prenosi "Žurnal".

Govorio je o detaljima rekonstrukcije kluba sa Čaira.

„Najkasnije za dve sedmice formiraćemo sve neophodne službe i segmente za unapređenje saradnje našeg sa svim klubovima na jugu i jugoistoku Srbije, ali i cele zemlje. Radnički će imati 20, možda i 30 stručnjaka koji će permenanentno pratiti razvoj mldih talenata na svim terenima u Srbiji. Naša zemlja je neiscrpni potencijal u svim sportovima, posebno u fudbalu. Kroz par nedelja postavićemo i novog direktora omladinske škole. On će brinuti, zajedno sa skautima, o budućnosti Radničkog“, dodao je Ivica Tončev.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.