VELJKO NIKOLIĆ: PRIJAO NAM JE ODMOR! Nastavljamo ka pohodu na duplu krunu
Foto: Starsport©

pred nastavak takmičenja

VELJKO NIKOLIĆ: PRIJAO NAM JE ODMOR! Nastavljamo ka pohodu na duplu krunu

Veljko Nikolić je govorio o nastavku sezone

Objavljeno: 14:50h

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da je timu prijao odmor pošto je u ekipi već počeo da se oseća umor posle zgnusnotog rasporeda, preneo je klupski sajt.

- Prijao nam je odmor, u prethodnom periodu igrali smo utakmice gotovo na svaka tri dana i moram da kažem da se osetio umor, kako psihički, tako i fizički. Bilo nam je potrebno par dana pauze da se resetujemo i vratimo spremni da odgovorimo izazovima koji nas očekuju do kraja sezone - rekao je Nikolić.

Nikolić je naglasio da je zadovoljan do sada učinjenim, ali da ne sme da bude opuštanja.

- Odlični rezultati su iza nas, neporaženi smo u prvenstvu, igrali smo šesnaestinu finala Lige Evrope, takođe nalazimo se u četvrtfinalu Kupa Srbije. Zadovoljni smo učinjenim, ali nema opuštanja, idemo ka zacrtanom cilju - kazao je Nikolić.

Vezni fudbaler smatra da tim mora da nastavi da sprema meč po meč kako bi ostvario zacrtane ciljeve, a to je osvajanje duple krune.

- Spremamo utakmicu za utakmicu, to je filozofija od koje ne odustajemo i koja očigledno donosi rezultate. Prva utakmica je u Kupu Srbije protiv IMT-a, igra se jedan meč i nema mesta greškama. Dobro ćemo se pripremiti za taj meč, kako bismo bili još jedan korak bliži zacrtanom cilju, a to je dupla kruna - izjavio je Nikolić.

Zvezda će naredni meč igrati protiv IMT-a 30. marta, u četvrtfinalu Kupa Srbije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.