RONALDOVA SENKA OD 140 KILOGRAMA: Poznati BORAC stigao sa Kristijanom u Beograd! Čik da mu neko priđe
Foto: Starsport©

ful tretman

RONALDOVA SENKA OD 140 KILOGRAMA: Poznati BORAC stigao sa Kristijanom u Beograd! Čik da mu neko priđe

Tokom godina je razvio sjajan odnos sa Ronaldom, koga prati svuda, od šetnji i privatnih žurki do putovanja sa reprezentacijom

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo zaigraće večeras protiv Srbije na stadionu „Rajko Mitić“. Ali ono što je izuzetno interesantno jeste da u našoj prestonici ima pravi kraljevski tretman, pošto je smešten u predsednički apartman hotela „Hajat“, a uz to ima svoje kuvare, sobarice i poslugu, piše "Telegraf".

Zbog svih komplikacija sa koronavirusom, Ronaldo nije željan da stane u komunikaciju sa njegovim fanovima i navijačima, kojih u Srbiji ima mnogo, a neki su proputovali sve do Beograda kako bi bar dobili njegov potpis. No, pandemija diktira drugačije uslove.

Svestan je toga i Ronaldo, pa je sa sobom poveo i obezbeđenje, na čijem je čelu Gonzalo Salgado, koji je iskusni telohrantielj i nekadašnji MMA borac. Ujedno je i čovek od poverenja zvezde Juventusa, pošto već duži niz godina čuva Ronalda i zadužen je za određivanje trase kretanja i reakciju u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Na Instagramu konstantno kači slike iz teretane kako vežba da bi ostao u formi i na visini zadatka. Trenutno je težak gotovo 140 kilograma, a može se reći da je jedan od većih snagatora. Tokom godina je razvio sjajan odnos sa Ronaldom, koga prati svuda, od šetnji i privatnih žurki do putovanja sa reprezentacijom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.