ZANOSNA DEVOJKA BIVŠEG FUDBALERA EVERTONA UHVAĆENA U PROSTITUCIJI: Nakon lude noći, opelješila klijenta!
Foto: printscreen/instagram/laurette_atindehou

BEZ BLAMA

ZANOSNA DEVOJKA BIVŠEG FUDBALERA EVERTONA UHVAĆENA U PROSTITUCIJI: Nakon lude noći, opelješila klijenta!

Otkriven je i identitet čoveka koji je bio s njom, a koji je u međuvremenu dao izjavu za tamošnje medije

Objavljeno: 08:34h

Francuski napadač Magaj Gaj, bivši igrač Evertona koji trenutno nastupa za Dinamo iz Bukurešta, definitivno mu ne ide u životu, sve se okrenulo protov njega.

Nakon što je početkom marta uhvaćen da je bio pozitivan na testu na kokain, posle doping kontrole na gradskom derbiju sa FSCB-om u Kupu, njemu je i na ljubavnom planu dogorelo.

Naime, Gaj je bio u vezi (barem do ovog skandala) sa tamošnjom pevačicom Loretom Atindehu koja se 11. maja na Instagramu klela u ljubav prevma Francuzu, a onda je "uhvaćena" kako naplaćuje seksualne usluge u jednom hotelu.

Otkriven je i identitet čoveka koji je bio s njom, a koji je u međuvremenu dao izjavu za tamošnje medije.

- Došla je u sobu kako bi imali seks. Imam snimak našeg telefonskog razgovora. Nakon što smo se dobro zabavili, želeo sam da joj platim. Dogovorili smo se 5.000 evra za pola sata, a ona je uzela sav moj novac, 7.5000 evra - rekao je Marian Tatic, pa dodao:

- Stavila ga je u torbu i ja sam onda posegnuo za njom. Ona me je udarila laktom u lice i počela je da me ujeda. Samo sam hteo svoj novac, ništa više, Nisam želeo da je povredim.

Pomenuti muškarac je u javnosti pustio i prepisku koju je imao sa devojkom napadača Dinama, dok je Loreta potvrdila da je sve vezano za tu prepisku istina i da je ona želela nešto više od seksa sa Marianom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.