IRCI ZABRINUTI POSLE PORAZA: Ovo ćemo teško nadoknaditi
Foto: Starsport©

irci analizirali meč

IRCI ZABRINUTI POSLE PORAZA: Ovo ćemo teško nadoknaditi

Fudbaleri Srbije, pobedili su Republiku Irsku rezultatom 3:2

Objavljeno: 11:15h

Fudbaleri Srbije, pobedili su reprezentaciju Republike Irske rezultatom 3:2. Ostrvljani žale za bodovima, a ističu kako igrači poput Tadića i Mitrovića rešavaju ovakve mečeve.

- Odbrana je briga, izdržali su 40 minuta pa se raspali. Dali smo gol, u stvari dva, što je bio problem, ali to ne znači ništa, jer naša poslednja linija nije bila na visini zadatka - piše irski Independent.

Oni ističu da je neiskustvo golmana Traversa presudno za drugi primljen gol.

Ocenjuju da će ovaj poraz biti teško nadoknaditi upravo zato što su Luksemburg i Azerbejdžan dosta lošiji rivali od Srbije.

Kolman tvrdi da su greške dovele njegov tim do poraza. Irski selektor je okrivio sudiju za poraz.

- Kad će biti VAR ako ne sada, čist penal nad Konolijem posle starta Mitrovića. U nekim mečevima ga ima, u nekim nema, izgubili su zbog sudije, na 1:1 ne svirati onakav penal je sramota - ogorčen je Keni na Davidea Masu.

- Dali su nam gol iz prve šanse, ne mogu da verujem da smo primili tri gola, ovo nije delovalo kao meč u kome je trebalo to da se desi, neverica je zavladala kada smo gubili 3:1 u meču u kome smo mogli da vodimo", tvrdi Keni koji na devet mečeva kao selektor Republike Irske nije zabeležio nijednu pobedu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.