MALI, RANO SI POLETEO: Živković odbio da priča s novinarima jer je UVREĐEN?! (VIDEO)

burno u humskoj

MALI, RANO SI POLETEO: Živković odbio da priča s novinarima jer je UVREĐEN?! (VIDEO)

Talentovani reprezentativac Srbije odlučio se za bojkot sedme sile zbog komentara posle utakmice sa Zvezdom
Objavljeno: 14:34h

Burno je bilo u pres centru posle utakmice između Partizana i AZ Alkmara. Igrači Partizana revoltirani odnosom medija prema njima posle poraza u "večitom derbiju", rešili su da zarate sa predstavnicima sedme sile. Prednjačio je Andrija Živković, koji nije želeo da da izjavu novinarima, zbog toga što je posle utakmice sa Crvenom zvezdom okarakterisan kao "najgori na terenu". Talentovani vezista je samo poručio: "Koliko vi poštujete mene, toliko ću i ja vas. Zato što ste posle derbija pisali da sam bio najgori na terenu". Pored njega, i Božinov nije bio dostupan za komentar utakmice.

Jedini koji bez ikakvih problema davao izjavu bio je Stefan Babović. Pored utisaka sa utakmice, fudbaler crno-belih se dotakao i tereta koji nosi zbog odnosa sa publikom Partizana. - Dosta nam znači večerašnja pobeda. Da se ne lažemo, šta god mi mislili, srpski fudbal je ispod holandskog, nemačkog i španskoj, tako da je svaki bod u Ligi Evrope vredan, a svaka pobeda velika. Trudićemo se da ih bude još do kraja takmičenja. Posle derbija se stvorila slika kao da je sve umrlo u Partizanu, međutim, ja i dalje tvrdim da imamo bolji tim od Crvene zvezde.
- Bilo je zanimljivo, moram da se pomirim sa tim, ali sam isto tako posle utakmice morao da pozdravim one što su me podržavali. Nisam čovek koji će da kuka, to je krsti koji ja nosim i nema problema. Kada god ekipa pobedi, neka budu zaslužni drugi, pogotovo ovi mlađi momci, a kad izgubimo ja ću da budem kriv, nemam nikakvih problema. Ja fudbal ne igram zbog finansija, već iz ljubavi prema Partizanu - rekao je Babović. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.