RONALDO JESTE NA PRODAJU: A cena prava sitnica, ali ne i plata!
Foto: EPA/Alessandro DI Marco

gde će biti sledeće sezone?

RONALDO JESTE NA PRODAJU: A cena prava sitnica, ali ne i plata!

Juve bi prodajom Kristijana uštedio više od 110 miliona evra i to je razlog zbog čega su u Torinu ipak odlučni da ga se reše na kraju sezone, a ujedno naprave pravu rekonstrukciju ekipe

Objavljeno:

Uprkos tvrdnjama Juventusovog direktora Fabija Paratićija da će Kristijano Ronaldo ostati u klubu, 36-godišnji Portugalac na izlaznim je vratima.

Ronaldo ima još godinu dana ugovora sa "Starom damom" s kojim nije uspio da osvoji Ligu šampiona nakon dolaska iz Real Madrida, a doveden je upravo zbog toga.

Uostalom, Juventusu izmiče i skudeto, što je više nego očigledno nakon domaćeg poraza od Beneventa, pa je sve izglednija prodaja Ronalda.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Alessandro Di Marco

Iako se nedavno spominjalo da bi ga Juve prodao za oko 30-ak miliona evra, sada AS tvrdi da je Ronaldova cena 25 miliona, što je zaista minimum ako se u obzir uzme o kome se radi, makar imao i 36 godina, jer CR7 i dalje nemilosrdno trese mreže i prvi je strelac Serije A sa 23 gola u 27 utakmica.

Juve bi prodajom Kristijana uštedio više od 110 miliona evra i to je razlog zbog čega su u Torinu ipak odlučni da ga se reše na kraju sezone, a ujedno naprave pravu rekonstrukciju ekipe.

Najveći problem u celoj priči je činjenica da mnogi klubovi nisu spremni preuzeti ogromnu platu Portugalca. Među retkima koji to mogu su Mančester siti i Pari Sen Žermen, a upravo je francuski prvak zagrejan za nekadašnju zvezdu Sportinga, Mančester junajteda i Real Madrida.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.