KAD JE DOŠAO U ZVEZDU ZVALI SU GA MARADONA: Bio sam najbolji igrač, a dinara nisam dobio! Oprostio sam 400.000!
Foto: Starsport©

ispovest bivšeg igrača crveno-belih

KAD JE DOŠAO U ZVEZDU ZVALI SU GA MARADONA: Bio sam najbolji igrač, a dinara nisam dobio! Oprostio sam 400.000!

Svojevremeno je bio najbolji mladi igrač SCG i to ga je preporučilo da dođe na Marakanu

Objavljeno: 08:43h

Igor Burzanović bio je najveća zvezda prelaznog roka, kada je dolazio u Crvenu zvezdu. Međutim, nije sve ispalo kako treba. Zanimljivo je da kad je došao u klub zvali su ga Burza Maradona.

- Došao sam u Zvezdu iz Budućnosti kao najveća zvezda prelaznog roka na Balkanu u zimu 2007. godine. Potpisao sam ugovor za 40.000 evra, platu od 500 evra mesečno uz plaćen stan i hranu u kantini. Bio sam najbolji igrač Zvezde, a jedan jedini dinar nisam dobio.

Igor Burzanović
foto: Starsport©

- Onda kad je Marko Mišković zvanično došao u klub, tad sam na papiru dobio 120.000 evra po sezoni, ali od tih para ništa nisam video - ispričao je Burzanović u intervjuu za Informer.

On je dodao da je oprostio Zvezdi sve:

- Od Zvezde više ništa nisam tražio, oprostio sam im sve što su mi dugovali. Potpisao sam da mi ne duguju ništa da bi mogli da dobiju licencu za Evropu naredne sezone. Dobio sam za dve godine 40.000 evra, oprostio ukupno oko 400.000 evra, a pritom su me prodali za 1,1 milion evra. Ne znam ima li igrača na kojem su bolje zaradili - zapitao se nekadašnji ofanzivni vezista Crvene zvezde.

Igor Burzanović
foto: Starsport©

Sa novim selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem sarađivao je dve godine u Nagoji i ima samo reči hvale za njegov trenerski rad.

- Izvanredan. Sa igračima ima odličan odnos, njegovi treninzi su odlični, način na koji vodi utakmicu. Ne znam za boljeg. Igrači apsolutno uživaju u radu s njim - zaključio je Burzanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.