SRPSKI NAPADAČ IZ DINAMA: U Zagrebu je kao u Realu, SVE zasluge idu Mamićima, ništa to nije slučajno!
Foto: Youtube / Printscreen

otvoreno

SRPSKI NAPADAČ IZ DINAMA: U Zagrebu je kao u Realu, SVE zasluge idu Mamićima, ništa to nije slučajno!

Livaković je golman kakvog nikad nisam video, tako brz i eksplozivan. Ja mu šutiram na treningu, vidim loptu u golu i on se pojavi... - kaže Andrić

Objavljeno:

Stigao je u Dinamo iz zaprešićkog Intera kao jedan od najboljih napadača HNL-a u tom trenutku. Iako se Komnen Andrić (25) nije previše naigrao na Maksimiru, odradio je neke dobre nastupe pa nezadovoljan minutažom naposletku napustio klub.

Dinamo ga je poslao na pozajmicu u rusku Ufu, a u intervjuu za srpski Mondo otvoreno je progovorio o Dinamu, presudi braći Mamić i svoje viđenje cele situacije koja je potresla hrvatski fudbal.

Zdravko Mamić, Zoran Mamić
foto: EPA/Stringer

- Ne želim komentarisati stvari koje nisu vezane za fudbal, ali sve zasluge idu Zdravku i Zoranu. Svi igrači su izabrani na najbolji mogući način. Sve je savršeno od ulaska na stadion, higijene... Svaka sitnica. To nije slučajno, to se gradi godinama i nije slučajno da je Dinamo tu gde je sad. Nije slučajno što prodaju igrače za toliki novac i što je na Svetskom prvenstvu za Hrvatsku igralo 14 igrača koji su karijeru počeli u Dinamu - rekao je Srbin pa nastavio:

- Kad me pitaju kako je u Dinamu, ja kažem: Kao u Real Madridu. Nisam bio u Realu, ali ne znam šta može biti bolje. Verovatno će mi mnogi ljudi zameriti na ovim rečima, ali za uspeh Dinama su najzaslužniji Zdravko i Zoran. Naravno, uz igrače...

Mislav Oršić
foto: EPA/Antonio Bat

Dinamo je čudesnim poduhvatom razbio Murinjov Totenhem 3-0 na Maksimiru i nakon poraza 2-0 u Londonu izborio četvrtfinale Lige Evrope. Najzaslužniji za pobedu bili su trostruki strelac Mislav Oršić i Dominik Livaković na golu, koji je branio čudesno. Andrić je rekao koju i o dvojcu "Modrih".

- Nije slučajno što je Oršić ono pogodio, njemu je svaki dan na treningu takav. Poslednjih godinu i po je dao dosta takvih golova, vežba to na treninzima. Uostalom, to je igrač koji je dao het-trik Atalanti. Livaković je golman kakvog nikad nisam video, tako brz i eksplozivan. Ja mu šutiram na treningu, vidim loptu u golu i on se pojavi...

Dotakao se i vlastite budućnosti. Još uvek ne zna hoće li se vraćati u Dinamo ili će ostati u Rusiji.

- Pozajmica mi ističe na kraju sezone. Imaju opciju da otkupe moj ugovor, ali ne znam odgovoriti na to pitanje. Otišao sam u Rusiju da bih igrao i promenio sredinu. Videćemo šta će biti - zaključio je srpski napadač.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.