SELEKTOR IRSKE I NJEGOV POMOĆNIK ZVALI IGRAČA ČUKARIČKOG DA SE RASPITAJU O PIKSIJU: Pitali su me ko je on?!
Foto: EPA/Peter Powell

ne znaju ko je piksi

SELEKTOR IRSKE I NJEGOV POMOĆNIK ZVALI IGRAČA ČUKARIČKOG DA SE RASPITAJU O PIKSIJU: Pitali su me ko je on?!

Ali nisu slučajno baš njega zvali

Objavljeno: 11:21h

Ljubitelji fudbala u Srbiji broje sitno do premijere "Orlova" u 2021. godini i debija Dragana Stojkovića Piksija u ulozi selektora.

Do premijere u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine deli nas još četiri dana, a uoči susreta sa Republikom Irskom (sreda, 20.45) o gostujućoj selekciji za "Mozzart Sport" govorio je Stefan Čolović, fudbaler Čukaričkog koji je prethodnu godinu proveo na Ostrvu, igrajući za irski Dandalk.

Stefan Čolović
foto: Starsport©

- Zovu me ljudi iz Irske, mnogi poznanici iz perioda koji sam proveo na Ostrvu. U decembru me je kontaktirao i selektor Stiven Keni, razgovarali smo o predstojećem meču i svestan je koliko je Srbija jak i kvalitetan protivnik. Često sam u kontaktu sa jednim od njegovih najbližih saradnika Rudijem Higinsom, trenerom koji je bio u stručnom štabu Dandalka dok sam igrao za njih. Posle promocije Dragana Stojkovića pitao me je ko je novi selektor i kakvu fudbalsku filozofiju gaji. Objasnio sam im da je Piksi naša igračka legenda i da se očekuje da donese svežinu i ofanzivni stil igre - otkrio je nekadašnji đak Partizana.

(Espreso / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.