NAKON MARSEJA NI HERTA NEĆE RADONJIĆA: Srpski fudbaler mora dobro da zapne do kraja sezone!
Foto: Printscreen/youtube/Hertha BSC

A velika lova je u pitanju

NAKON MARSEJA NI HERTA NEĆE RADONJIĆA: Srpski fudbaler mora dobro da zapne do kraja sezone!

Prema ranijem dogovoru, berlinski tim može da kupi Radonjića od Olimpika za 12.000.000 evra

Objavljeno:

Dobio je srpski fudbaler Nemanja Radonjić priliku da u Berlinu dokaže čelnicima Olimpika iz Marseja da su pogrešili što su ga tako olako pustili, ali nije je iskoristio.

Kako piše nemački "Bild", čelnici Herte su doneli odluku da ne otkupljuju nekadašnjeg vezistu Crvene zvezde i Čukaričkog po isteku pozajmice.

Radonjić će ostati u bundesligašu do leta, ali Herta po svoj prilici neće iskoristiti klauzulu da otkupi ugovor.

Prema ranijem dogovoru, berlinski tim može da kupi Radonjića od Olimpika za 12.000.000 evra. Ipak, na osnovu onoga što je pokazao od početka februara, to je preveliko ulaganje.

Nemanja Radonjić
foto: EPA/Sebastien Nogier

"Bild" navodi da su Nemci zabrinuti kako je Radonjić previše sklon povredama i da je upravo to najveća zamerka koju imaju.

Od dolaska na pozajmicu u finišu zimskog prelaznog roka, Radonjić je odigrao četiri utakmice u Bundesligi, ali nijednu kao starter.

Sakupio je ukupno 134 minuta na terenu, posle čega se povredio i još je neizvesno kada će se vratiti na teren. Mala je šansa da zaigra ovog vikenda protiv Bajer Leverkuzena.

Naravno, Radonjić će imati priliku da u finišu sezone promeni mišljenje stručnog štaba Herte. Ipak, moraće da igra mnogo bolje nego pre povrede.

(Espreso/MaxBet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.