NISAM NA SPISKU JER SE ZOVEM ZLATAN IBRAHIMOVIĆ! Sada sam pametniji i bolje se krećem
Foto: EPA/CESARE ABBATE

povratak na velika vrata

NISAM NA SPISKU JER SE ZOVEM ZLATAN IBRAHIMOVIĆ! Sada sam pametniji i bolje se krećem

Zvezda Milana, vraća se u reprezentaciju Švedske nakon pet godina

Objavljeno: 18:44h

Zlatan Ibrahimović će se vratiti u reprezentaciju Švedske nakon pet godina.

Osim što će pokušati da pomogne saigračima, Ibrahimović će pokušati da uveliča Evropsko prvenstvo svojim prisustvom.

Fudbaler Milana, govorio je za zvanični Jutjub kanal reprezentacije Švedske o povratku u nacionalni tim, istakavši da nije zaslužio poziv na osnovu ranijih zasluga, već zbog učinka u ovom delu sezone.

- Ne želim da me razmatraju i pozivaju zbog onoga što sam radio nekada, već zbog onoga što sada mogu da dam. Ne treba da brinete. Nisam na spisku jer se zovem Zlatan Ibrahimović - rekao je napadač Milana u razgovoru za zvanični Jutjub kanal reprezentacije Švedske.

Ibrahimović je od početka sezone postigao 16 golova na 21 utakmici za ekipu Milana. Razlog za mali broj utakmica su Ibrine godine (39) pa je često bio van terena zbog povreda. Međutim, Zlatan kaže da se u njegovoj igri ništa drastično nije promenilo u odnosu na prethodnih nekoliko godina.

Zlatan Ibrahimović
foto: Starsport©

- Ne mogu da budem igrač kakav sam bio pre pet, deset, 15, 20 godina. Sada imam potpuno drugačiju telesnu građu i način igre. Ali sam i dalje na visokom nivou. Mentalitet je ostao isti, i dalje želim da pobeđujem po svaku cenu. Danas sam iskusniji, pametniji, krećem se dosta inteligentnije i radim ono što bi timu najviše pomoglo.

Zlatan je govorio i o njegovom sastanku sa selektorom Švedske reprezentacije, Janeom Andersonom.

- Bilo je vrlo prijatno. Prošli smo kroz mnogo toga i odlučili smo da podvučemo crtu i sve ostavimo iza nas. Razgovarali smo sa velikim poštovanjem. On je direktna osoba sa pobedničkim mentalitetom - ističe Ibrahimović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.