PIKSI VEĆ U VELIKOM PROBLEMU: Trojica reprezentativaca neizvesna za predstojeće duele kvalifikacija za SP!
Foto: FSS

svi iz istog razloga

PIKSI VEĆ U VELIKOM PROBLEMU: Trojica reprezentativaca neizvesna za predstojeće duele kvalifikacija za SP!

Pojavila se ozbiljna mogućnost da tri člana A selekcije Srbije ne budu na raspologanju Piksiju pred prva tri meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine

Objavljeno:

Dragan Stojković Piksi se suočava sa prvim većim problemima otkako je postao selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Pojavila se ozbiljna mogućnost da tri člana A selekcije Srbije ne budu na raspologanju Piksiju pred prva tri meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

U pitanju su golman Predrag Rajković (Rems), štoper Stefan Mitrović (Strazbur) i levi bek/vezista Mihailo Ristić (Monpelje).

Predrag Rajković
foto: Starsport©

Razlog su stroge epidemiološke mere koje je naložila Vlada Francuske, gde sva trojica fudbalera igraju. U skladu sa njima, svi koji napuste Francusku da bi boravili u nekoj od zemalja koje nisu članice Evropske Unije, moraju da budu u karantinu 10 dana po povratku.

Reprezentacija se okuplja 22. marta, a prvi meč će igrati sa Irskom 24. ovog meseca. Zatim 27. marta sledi duel sa prvim favoritom grupe, Portugalom, da bi se 30. marta "Orlovi" odmerili snage sa Azerbejdžanom.

Tako bi ova trojica fudbalera u klubove mogli tek oko 10. aprila. FSS je već pokrenuo razgovore kako bi se rešio problem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.