PETARDA PARTIZANA PROTIV ZLATIBORA! Nastavlja se niz, Stanojević oborio rekord po broju pobeda zaredom
Foto: Starsport©

27. kolo superliga srbije

PETARDA PARTIZANA PROTIV ZLATIBORA! Nastavlja se niz, Stanojević oborio rekord po broju pobeda zaredom

Kompletan tok meča možete pratiti putem našeg portala

Objavljeno: 20:18h

Partizan je bio ubedljiv protiv Zlatibora savladavši ga rezultatom 5:1.

Prvo poluvreme je u uvodnom delu prošlo bez prilika za gol, gosti su se branili uspešno i uspevali da ometu crno-bele da dođu do šanse za gol.

To im je uspevalo sve do 21. minuta kada je posle prekida koji je izveo Jojić, prvo Marković loptu prosledio na levu stativu, gde se našao Jović kome nije bio problem da samo ćušne loptu u gol.

Ovo je bio samo uvod u naredna dešavanja, jer je u 34. bilo 2:0, strelac je bio Asano nakon sjajnog pasa Natha.

A Izraelac je bio strelac trećeg gola pred sam kraj prvog dela sa bele tačke.

FK Partizan
foto: Starsport©

Zlatibor je uzvratio u 52. minutu, kada je Sević sa velike udaljenosti izveo prekid sa desne strane i iskoristio zbunjenost odbarane Partizana i postigao pogodak koji je smanjio prednost domaćih.

Žan Kristof Bajbek je napokon obradovao navijače Partizana, svojim prvim golom u crno-belom dresu šutem sa desne strane kaznenog prostora, u 74. minutu igre.

Konačan rezultat je postavio Urošević u 82. minutu koji je udarcem sa ivice kazenenog prostora prvo pogodio obe stative nakon čega je lopta završila u mreži.

Partizan je tako došao do 68. boda, dok je Zlatibor ostao na 21.

FK Partizan
foto: Starsport©

Crno-beli su tako došli do 17. pobede zaredom, čime je Aleksandar Stanojević oborio rekord star deset godina po pitanju ostvarenih trijumfa u nizu.

Sledeće kolo Partizanu ide na noge Bačkoj, dok će Zlatibor dočekati Javor, obe utakmice se igraju naredne subote.

II POLUVREME

90. minut - Pokušaj Pavlovića ide preko gola, posle kog je ubrzo sviran kraj utakmice.

84. minut - GOL ZA PARTIZAN 5:1! Slobodan Urošević. Došao je solo prodorom do kaznenog prostora bek Partizana i uputio udarac ka golu koji je posle dve stative završio u golu.

82. minut - Još jedna lepa akcija crno-belih koja nažalost nije pretvorena u gol. Kombinovali su Jović i Suma po desnoj strani koji je ubacio loptu u srce kaznenog prostora gde nije nikoga bilo.

74. minut - GOL ZA PARTIZAN 4:1! Žan Kristof Bajbek. Postiže francuski fudbaler prvi gol za Partuzan, posle šuta sa desne strane kaznenog prostora.

69. minut - Trenutno se ne igra, jer se ukazuje pomoć Marku Momčiloviću koji je nezgodno pao na rame. Kako stvari stoje on neće moći da nastavi utakmicu, njega je zamenio Miloš Nikolić.

66. minut - Nova izmena kod crno-belih, Zdjelar posle pauze zbog korone se vraća ne teren, zemnio je Jojića.

1 / 5 Foto: Starsport©

63. minut - Partizan je ponovo u jakom ritmu, šutevi Sume i Uroševića su bili izblokirani. Na drugoj strani je pokušao Hairlahović.

60. minut - Izmene kod gostiju Bogićević, Eliomar i Dašić. Njih su zamenili: Vukić, Plavšić i Hairlahović.

52. minut - GOL ZA ZLATIBOR 3:1! Nenad Sević. Izveo je Sević prekid sa desne strane iz velike udaljenosti.Lopta je pala u kaznenom prostoru i završila iza leđa Stojkovića. Statična je bila odbrana crno-belih.

49. minut - Iako imaju ubedljivu prednost fudbalerima Partizana želja i glad za novim golom nije opala. Agresivni su crno-beli na celom terenu i žele da dođu do novog pogotka.

46. minut - Umesto Natha, Asana I Holendera, drugo poluvreme će igrati Lutovac, Suma i Bajbek.

I POLUVREME

45. minut - Odma posle postignutog gola sudija je svirao kraj prvog poluvremena.

44. minut - GOL ZA PARTIZAN 3:0! Bibars Natho. Posle igranja rukom u kaznenom prostoru Stamenkovića, sudija Mitić je pokazao na belu tačku, sa koje je nepogrešiv Izraelac.

43. minut - Lepa, tečna akcija Partizana, koju posle pasa Uroševića sa leve strane nije iskoristio Jović.

42. minut - Sević je faulirao danas odličnog Živkovića.

37. minut - Pogodio je stativu Živković nakon šuta sa ivice kaznenog prostora, nakon toga je posle kornera glavom pokušao Šćekić.

34. minut - GOL ZA PARTIZAN 2:0! Takuma Asano. Posle duže akcije crno-belih, Natho je poslao upotrebljiv pas u kazneni prostor koji je bio ka Holenderu, ali je lopta završila kod Japanca kome nije bilo teško da sa pet metara savlada golmana Zlatibora.

31. minut - Dobar pas Šćekića za Asana, posle kog je Japanac šutirao iskosa sa desne strane kaznenog prostora, ali je taj pokušaj lako zaustavio Čupić.

26. minut - Prvi korner za goste koji su lako odbranili fudbaleri Partizana, nakon čega je usledila kontra domaćih koja je završena faulom Asana.

21. minut - GOL ZA PARTIZAN 1:0! Nemanja Jović. Vode crno-beli nakon prekida koji je izveo Jojić sa leve strane loptu je na levu stativu prosledio potom Marković, da bi je u mrežu prosledio mladi fudbaler Partizana.

16. minut - Svojom postavkom na terenu, jasno je da su fudbaleri Zlatibora došli da se brane, jer pri napadu Partizana, gosti se svi nalaze u 30 metara od svog gola. Korner za domaće je izveo Jojić, a glavom pokušao Vujačić.

12. minut - Evo prve šanse za Partizan, Jojić je šutirao sa nekih 16 metara, njegov udarac je završio u spoljenjem delu mreže gola gostiju koji brani Čupić.

1 / 5 Foto: Starsport©

10. minuta - Čekamo prve šanse na utakmici, Partizan ima inicijativu ali ne uspeva da dođe do prilike za gol.

5. minut - Igrači imaju dosta problema sa terenom koji je natopljen vodom. zbog kiše koja neprestano pada tokom celog dana u Beogradu.

3. minut - Odmah je krenula opsada gola Zlatibora, svi igrači sem Stojkovića se nalaze na polovini gostiju.

Utakmica je počela, prvi sa centra su krenuli fudbaleri Partizana.

Sastavi:

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Živković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Šćekić, Jojić – Asano, Natho, Jović - Holender.

ZLATIBOR (4-2-3-1): Čupić – Mijailović, Stamenković, Lambulić, Momčilović – Dašić, Krstić – Eliomar, Živanović, Sević – Bogićević.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.