NEKI MISLE DA SVE UTAKMICE TREBA DA SE DOBIJU SA 5:0 ILI 6:0: Stanković pred Mačvu - i minimalac donosi tri boda!
Foto: Starsport©

pred mačvu

NEKI MISLE DA SVE UTAKMICE TREBA DA SE DOBIJU SA 5:0 ILI 6:0: Stanković pred Mačvu - i minimalac donosi tri boda!

"Ozbiljno spremamo utakmicu protiv Mačve, znamo šta nam je cilj i kako želimo da igramo. To je zaostali meč kom ćemo prići maksimalno kao i svakom do sada. Od prvog minuta ćemo nastojati da 'slomimo' protivnika i što pre to učinimo biće nam lakše"

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da će njegova ekipa od prvog minuta predstojećeg meča protiv Mačve nastojati da "slomi" protivnika.

"Ozbiljno spremamo utakmicu protiv Mačve, znamo šta nam je cilj i kako želimo da igramo. To je zaostali meč kom ćemo prići maksimalno kao i svakom do sada. Od prvog minuta ćemo nastojati da 'slomimo' protivnika i što pre to učinimo biće nam lakše", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra dočekuju Mačvu u zaostalom meču 22. kola Super lige Srbije.

"Nema razloga da odmaram igrače, oni su spremni i predah će doći posle 20. marta kada završavamo ciklus od 11 utakmica u 40 dana. To je zaista paklen ritam. Momci dobro rade, treniraju, koncentrišu se, daju maksimum i sutra će izaći najbolji sastav u datom trenutku", rekao je Stanković.

On se osvrnuo na dobru partiju crveno-belih protiv Čukaričkog i naveo da je njegov tim od prvog momenta kontrolisao utakmicu.

"To je praktično drugi najveći posed koji smo imali do sada - 72 posto, i to protiv trećeplasiranog na tabeli. Neki misle da utakmice trebaju da se dobiju 5:0 ili 6:0 da bi to bilo dobro, ali i minimalni rezultat nosi tri boda, takodje. Utakmica protiv Čukaričkog je bila veoma dobra, ali falio nam je bolji završni pas", rekao je Stanković.

Trener Zvezde je naveo i da je zadovoljan formom igrača.

"Bitno mi je da ekipa zna kako funkcionišemo i ako neko te srede ili subote 'nije u danu', tu je grupa koja može da ga podigne i stane iza njega. Oni će to vratiti prvom prilikom. Nemamo mi problem tog tipa, ne može svako da bude maksimalno u formi, ali zadovoljan sam kako to izgleda, s obzirom na broj utakmica i rezultate", rekao je on.

Utakmica Zvezda - Mačva igra se sutra od 19.10.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.