JAVI MI SE KAD NAPUNIŠ 18! Novi predsednik Barse dobacio devojci na ulici, ali ovo je prava istina zbog čega!
Foto: Printscreen/Twitter/@Walter_RWB

odmah skandal

JAVI MI SE KAD NAPUNIŠ 18! Novi predsednik Barse dobacio devojci na ulici, ali ovo je prava istina zbog čega!

Svi su istog trenutka počeli da osuđuju Laportu, ali očigledno niko nije bio upućen u pozadinu priče

Objavljeno: 10:17h

Đoan Laporta je novi predsednik Barselone.

On je izabran na tu funkciju na izborima koji su održani u nedelju i vraća se na mesto prvog čoveka kluba posle 9 godina.

Pravo glasa je imalo nešto više od 110.000 članova, a novi-stari čelnik dobio je 54,28 odsto glasova, odnosno podršku 30.184 sosiosa. Drugi je bio Aleš Font (29,99%, 16.679 glasova), a treći Toni Freiša (8,58%, 4.769).

Brojni navijači su bili oduševljeni njegovim izborom i prilazili mu i čestitali na ulici uz nadu da će izvaditi klub iz dubioze u koju je zapao pod bivšim predsednikom Bertomeuom zbog koga je čak i Lionel Mesi hteo da ode.

Međutim, tokom pozdravljanja s navijačima na ulici desio se i momenat koji su zabeležile kamere, ali nije uhvaćen kompletni kontekst scene koja je odmah izazvala lavinu komentara i napada na tek izabranog Laportu.

Naime, njemu je prišla jedna devojka koja je zatražila selfi, a nakon što joj je uslišio molbu Laporta joj je poručio:

- Pozovi me kad napuniš 18 godina!

Ovo je naišlo na zgražavanja i španske, ali i svetske javnosti, čak su neki ga optužili i da je pedofil, međutim, niko nije bio upućen u pozadinu priče i zašto je Laporta to rekao ovoj maloletnoj devojci.

Naime, dok je on pravio selfi s njom, njena majka koja je bila u blizini mu je dobacila da bi mogao da da posao njenoj ćerci, a on je potom odgovorio na već opisan način misleći na to da devojka mora postati punoletna kako bi stekla uslove za zaposlenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.