NEMA FAVORITA U DERBIJU, BENZEMA NIJE SPREMAN ZA CELU UTAKMICU! Kaže Zidan dan pred duel sa Atletikom
Foto: EPA/Peter Powell

ovo je poseban meč

NEMA FAVORITA U DERBIJU, BENZEMA NIJE SPREMAN ZA CELU UTAKMICU! Kaže Zidan dan pred duel sa Atletikom

Meč je na programu sutra od 16:15, na stadionu Vanda Metropolitano

Objavljeno:

Sutra je na programu derbi Madrida, popularni ''Madrilenjo'' utakmica u kojoj su rivali Real i Atletiko Madrid.

Meč je na programu sutra od 16:15, na stadionu Vanda Metropolitano.

Pred ovaj spektakl danas je govorio trener kraljevskog kluba Zinedin Zidan.

- Nema favorita u derbiju. To je lepa utakmica za igranje i to ćemo probati i da uradimo, da našim navijačima podarimo dobar fudbal. Igraćemo protiv dobrog protivnika, koji je lider na tabeli. Ako budemo igrali dobro i lepo, sve ostalo će doći samo po sebi. Naši fudbaleri jako vole ove utakmice.

Atletiko pre ove utakmice ima pet bodova više od Reala uz meč manje, ali Zidan misli da kako god se sutračnji dueel završi da šampionska trka nije završena.

Zinedin Zidan
foto: EPA/Paco Campos

- U igri su samo tri boda, kao za svaku uobičajenu utakmicu. Svesni smo da je ova posebna, ali kako god da se završi, bićemo i dalje u trci za titulu. A, u svaki meč ulazimo sa namerom da pobedimo, pa će tako biti i ovog puta.

Ono što najviše brine trenera Reala kao i se navijače je stanje najboljeg fudbalera kraljevskog klubaKarima Benzeme, za kojeg Zidan je rekao da još uvek nije sto odsto spreman.

- Ne želim da rizikujem s njim. Ako bude imalo sumnje da li može da igra, neću biti za opciju da igra, jer može samo da pogorša situaciju, pa da ostanemo bez njega na duži period. Igraće samo oni koji budu 100 odsto spremni. Karim je za nas poseban, ključni igrač. Za ljude koji vole fudbal, Benzema je praznik za oči, za mene kao trenera je radost igre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.