PARTIZAN NAGRADIO ULAZAK U KLUB 100! Suma treći stranac u istoriji kluba
Foto: Printscreen/Instagram/partizanbelgrade

lep gest

PARTIZAN NAGRADIO ULAZAK U KLUB 100! Suma treći stranac u istoriji kluba

Danas je u prostorijama FK Partizan održana svečanost

Objavljeno: 15:18h

Fudbalski klub Partizan, održao je svečanost na kojoj su fudbaleri koji su odigrali 100 utakmica u dresu Partizana dobili dresove sa brojem 100 na leđima, kao i plaketu

Prethodne nedelje, trener Aleksandar Stanojević je zabeležio stoti nastup na klupi Partizana, a u klub 100 su ušli i nekoliko fudbalera.

Aleksandar Miljković, Lazar Marković, Aleksandar Šćekić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović i Sejduba Suma su takođe odigrali preko sto utakmica u crno - belom dresu. Upravo je Gvinejac na meču protiv Vojvodine postao treći stranac u istoriji kluba koji je odigrao najviše mečeva. Njemu će plaketa biti dodeljena na posebnoj ceremoniji.

Ovim povodom, u prostorijama kluba je organizovana svečanost, na kojoj je predsednik kluba Milorad Vučelić uručio plakete i dresove Stanojeviću i navedenim fudbalerima u nadi da će u budućnosti uvećati broj nastupa.

- Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili smo se da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabeležili ovaj broj nastupa, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabeležite nove jubeleje - rekao je predsednik kluba Milorad Vučelić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.