Bilbao pokazao zašto je favorit u Partizanovoj grupi! Vošin dželat nadmudrio i bivšeg trenera crno-belih! (VIDEO)

LIGA EVROPE

Bilbao pokazao zašto je favorit u Partizanovoj grupi! Vošin dželat nadmudrio i bivšeg trenera crno-belih! (VIDEO)

Drugo po rangu evropsko takmičenje po običaju imalo je šta da ponudi
Objavljeno: 09:04h

Počela je i Liga Evrope, i to silovito! Kiša golova viđena je na nekoliko mečeva, a najubedljiviji je bio Napoli nad Brižom (5:0). Rival Vojvodine u plej-ofu za ovo takmičenje Viktorija iz Plzenja bila je bolja od Dinama iz Minska koji sa klupe predvodi nekadašnji igrač i šef struke Partizana Vuk Rašović, a rezultat je bio 2:0 u korist Čeha. PRVENAC ZLATNOG ORLIĆA: Milinković-Savić postigao gol za Lacio! (VIDEO)

Snažno je krenuo Napoli u novu sezonu Lige Evrope. Prelako je pala prva prepreka iz Belgije, nakon što ih je u petom minutu "načeo" nekadašnji igrač Real Madrida Hoze Kaljehon na asistenciju Žoržinja. Agoniju Briža produbio je dvostruki strelac Dris Mertens koji je bio precizan u 19. i 25. minutu. Seiju golova nastavio je Marek Hamšik u 53. minutu nakon proigravanja Mertensa, a tačku na utakmicu stavio Kaljehon svojim drugim golom u 77. minutu meča.
Viktorija, na drugoj strani, je minimalnim rezultatom "preskočila" Beloruse. Iako su tokom većeg dela meča "opsedali" gol rivala, za pobedu su bile dovoljna očigledno uigrana akcija iz kornera kada se u 36. minutu najbolje snašao Tomaš Horava i fantastična simultanka Milana Petržele u 75. minutu.

Iako su Nemci imali minimalnu prednost, španski tim uspeo je da na krilima maestralnog Aduriza napravi preokreti i pobedi rezultatom 3:1.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.