GOBELJIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE MILANA: Progovorio o pretnjama i uvredama navijača!
Foto: Starsport©

prekinuo ćutnju

GOBELJIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE MILANA: Progovorio o pretnjama i uvredama navijača!

Gobeljić je istakao da treba razlikovati prave navijače od onih navijača s društvenih mreža

Objavljeno: 11:50h

Posle utakmice Zvezde u Milanu Marko Gobeljić je u delu javnosti proglašen za tragičara i krivca što crveno-beli nisu upisali istorijski uspeh i priredili senzaciju.

Imao je svoje najcrnje veče u karijeri Zvezdin univerzalac počevši od toga što je takoreći na startu utakmice dao priliku Milanu da povede iz penala nakon što ga je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru. Sudija je posle gledanja VAR-a pokazao na "belu tačku", a precizan je bio Kesi.

Zvezda je nešto kasnije izjednačila golom Bena, međutim, u drugom poluvremenu su usledili još gori trenuci za Gobeljića. Najpre je propustio šansu utakmice kada je sa manje od pet metara šutirao preko gola iako je imao takoreći praznu mrežu, a manje od minuta kasnije dobio je drugi žuti karton zbog nepotrebnog faula na sredini terena i ostavio Zvezdu sa igračem manje da juri rezultat.

Zbog toga se našao i na meti dobrog dela navijača, posebno na društvenim mrežama. I sada, posle skoro nedelju dana konačno je odlučio da progovori o svemu.

- Mislim da se situacija iz Milana nikada neće potpuno slegnuti. Ostaje jedan veliki žal zbog promašaja i crvenog kartona, bol i neprijatnost u stomaku, koji će se vraćati uvek pri pomisli na taj meč. Da je moglo bolje, moglo je, nekada, prosto, neke stvari se nameste, ali ono što mi ostaje jeste da naučim mnogo iz svega što se dogodilo. Još jedna bolna lekcija. - rekao je fudbaler crveno-belih za "Srpski Telegraf", da bi potom dodao o promašaju:

- Proganjaće me celog života, ali ja sam optimista i verujem da će tu biti još mnogo dobrih duela i golova u Ligi Evrope i Ligi šampiona, kojih ćemo se navijači i ja radije sećati.

Usledilo je i pitanje o pretećim porukama koje je zbog toga dobijao preko društvenih mreža, dok su mnogi "internet navijači" tražili da se s njim raskine ugovor i da napusti klub.

- Nažalost, i to se dešava u fudbalu, ti ljudi se ne mogu nazivati navijačima, pravi su oni koji daju podršku i kada nam ide dobro i kada je loše - istakao je Gobeljić, a onda se osvrnuo i na ovacije koje je dobio u Beogradu nakon utakmice.

Marko Gobeljić
foto: EPA/Matteo Bazzi

- Nisam se bojao reakcije navijača, znao sam da su Delije uvek uz nas i da od njih uvek doživljamo najlepše ispraćaje, kao i dočeke, i kada se pobeđuje i kada se gubi - rekao je Gobeljić i osvrnuo se na skandiranje Delija na dočeku iz Milana.

- Uvek kažem da moramo razdvajati prave navijače. One koji su spremni da zbog Zvezde prelaze svakog vikenda i po 200 kilometara i navijače sa društvenih mreža koji su tu samo da vređaju i prete. Na sreću, mnogo je više naših pravih Delija! Ovim putem želim još jednom da zahvalim Delijama na ogromnoj podršci i ljubavi, koje pružaju!

katarina grujić, Marko Gobeljić
foto: Printscreen Instagram

Za kraj, fudbaler se osvrnuo i na vezu sa Katarinom Grujić, ljubav cveta, a on kaže da je upravo ona trenutno njegova najveća podrška u životu.

- Naravno, kada je teško, najbitnija je podrška cele porodice, pravih prijatelja, kao i devojke, koja je uvek uz mene. Katarina je moja najveća podrška od prvog dana.

(Espreso / Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.