KRSTAJIĆ PRVI PUT PROTIV ZVEZDE KAO TRENER: Drago mi je što igramo kad smo i mi i oni u dobroj formi!
Foto: Starsport©

o protivniku

KRSTAJIĆ PRVI PUT PROTIV ZVEZDE KAO TRENER: Drago mi je što igramo kad smo i mi i oni u dobroj formi!

Odigrao je mnoge derbije kao igrač Partizana, ali sada kao trener prvi put vodi jednu ekipu protiv crveno-belih

Objavljeno: 13:05h

Trener TSC-a Mladen Krstajić rekao je da se raduje utakmici protiv Crvene zvezde i da je optimista pred taj prvenstveni duel jer je njegova ekipa u dobroj seriji rezultata bez primljenog gola.

- Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama u domaćem prvenstvu i u utakmicama protiv Milana. U dobroj su formi, a meni je drago što nam u goste dolaze baš u trenutku kada smo i mi u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnju utakmicu idemo sa velikim optimizmom - rekao je Krstajić.

Mladen Krstajić
foto: Starsport©

Fudbaleri TSC igraju u sredu od 16.05 u Senti protiv Crvene zvezde, utakmicu 25. kola Superlige Srbije. Krstajić je rekao da su igrači svesni odgovornosti.

- Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90 ; minuta - dodao je on.

Kapiten ekipe iz Bačke Topole Saša Tomanović rekao je se njegova ekipa neće unapred predati i rekao da mu je žao što je Zvezda eliminisana iz Lige Evrope posle dobre igre protiv Milana.

Saša Tomanović
foto: Starsport©

- Naša ekipa je imala dobar početak sa pet utakmica bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici, bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo i da pokušamo da ne primimo gol. Svaki postignuti gol protiv ovako kvalitetne ekipe je uspeh za nas. Prošle godine nismo uspeli da ih pobedimo, a znamo da kada igrate protiv Zvezde imate malo šansi i da svaku morate da iskoristite - naveo je Tomanović.

Odbrambeni igrač TSC Marko Petković rekao je da ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika, a Zvezdu je ocenio kao "najbolji tim sa ovih prostora i ekipu koja igra najlepši fudbal u regionu".

- Mi ćemo se potruditi koliko god je to trenutno u našoj moći. Neće biti lako, ali daćemo maksimum - dodao je Petković.

U jesenjem delu prvenstva Zvezda je u Beogradu pobedila TSC sa 5:0.

TSC u utakmicu ulazi kao šesti na tabeli sa 38 bodova, a Zvezda je prva sa 65 bodova i utakmicom manje.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.