Morata je čovek za velika dela, Lesterov debi iz snova, Gvardiolin Siti je već sila, Juve i Sevilja smorili narod! (VIDEO)
Foto: Reuters

Prvo kolo lige šampiona!

Morata je čovek za velika dela, Lesterov debi iz snova, Gvardiolin Siti je već sila, Juve i Sevilja smorili narod! (VIDEO)

Kakvo fudbalsko veče širom Evrope - totalna ludnica
Objavljeno: 22:43h

90. minut - Evo izjednačenja! Kristijano Ronaldo je pred kraj meča upucao navijače kluba koji ga je lansirao među zvezde. Dortmund je poveo sa 6:0 u Poljsko golom Obamejanga, a Siti je povećao na 4:0.

78. minut - Dortmund je povisio na 5:0 golom Gonzala Kastra, dok je Siti poveo sa 3:0, a strelac je bio opet Aguero, na asistenciju Rahima Sterlinga!

70. minut - Kopenhagen je ostao sa igračem manje! Crveni karton je dobio.

62. minut - Lester je povisio na 3:0! Kakav debi! Strelac trećeg pogotka bio je Rijad Marez! A istim rezultatom vodi i Lion protiv naših komšija iz Zagreba! Strelac je bio Maksvel Korne!

53. minut - Kopenhagen je golom Andreasa Kornelijusa izjednačio protiv Porta na 1:1, Lion je pogotkom Žordana Ferija povisio na 2:0 protiv zagrebačkog Dinama, dok je Dortmund nastavio da melje. Sada je 4:0! Strelac je bio Rafael Gerero!

48. minut - Čudo u Madridu! Real Madrid gubi od Sportinga iz Lisabona sa 0:1, a gol je postigao Bruno Sesar na asistenciju Brajana Ruiza!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Uživajte!

GOTOVO JE PRVO POLUVREME ŠIROM EVROPE! Ako drugo bude iole slično njemu, gledaćemo fantastičan fudbal!

45. minut - Evo drame i na Vembliju! Totenhem je smanjio na 1:2 u poslednjim minutima poluvremena! Pogodak je postigao Tobi Aldervejreld, a asistirao mu je Erik Lamela!

39. minut - Roman Eremenko i Alan Dzagoev su u roku od tri minuta postigli po gol i doneli izjednačenje CSKA Moskvi!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.