ČUVENI BRAZILSKI GOLMAN ISPRIČAO SVOJE DOŽIVLJAJE SA MURINJOM: Žoze je rekao jedno, a ja uradio sasvim suprotno!
Foto: AP

nije pogrešio

ČUVENI BRAZILSKI GOLMAN ISPRIČAO SVOJE DOŽIVLJAJE SA MURINJOM: Žoze je rekao jedno, a ja uradio sasvim suprotno!

U tom se trenutku Žoze naljutio, ustao je i počeo da me psuje

Objavljeno:

Brazilski bivši golman Žulio Cezar odigrao je presudnu ulogu u istorijskoj tripleti Intera pod vodstvom Žozea Murinja.

Cezar je u to vreme bio jedan od najboljih golmana na svetu i jedini koji je u toj generaciji Intera imao hrabrosti da se suprostavi Murinju.

- Mourinjo je želeo i tražio da se odmorimo pre utakmice sa Sijenom u hotelu. Ali to nije imalo smisla, upravo smo osvojili naslov. Nismo više imali za šta da se borimo. Tada sam saznao da je Mourinjo želeo da obori rekord u osvajanju Serije A u jednoj sezoni ili tako nešto. Bio sam stvarno ljut, rekao sam Havijeru Zanetiju da moramo ići na trg. Žoze je ušao i to je sve čuo. Rekao mi je da ako želim da idem, da onda idem sam. Odgovorio sam mu da svi žele da idu, ali da se boje to da kažu. Ja se nisam bojao. Žoze je zatim krenuo ka svojoj sobi, a ja sam išao za njim. Legao je na kauč, a ja sam mu rekao: 'Ako ne želiš da ideš na trg, nikada više nećeš osvojiti titulu'", ispričao je Cezar, pa nastavio:

Žoze Murinjo
foto: EPA/Shaun Botterill

- U tom se trenutku Žoze naljutio, ustao je i počeo da me psuje, zvati me na razne načine. Dok je sve to trajalo, dva autobusa došla su po nas da nas odvezu do Pjace del Duomo (trg na kojem se slavila titula). Nakon toga, već smo bili tamo s navijačima, pevali i slavili. U jednom sam trenutku bio prilično pijan, pa sam uhvatio Žozea za vrat jer sam želio da mi kaže pravu istinu. Pitao sam ga: 'Da li si stvarno hteo da ostaneš u hotelu?'. Ovi ljudi su tu došli zbog nas", prepričao je legendarni golman.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.