ŠPANSKA "MARKA" PRENOSI: Mesi neće nigde! Navijači mogu da budu spokojni
Foto: EPA/Alejandro Garcia

Gde ima dima ima i vatre

ŠPANSKA "MARKA" PRENOSI: Mesi neće nigde! Navijači mogu da budu spokojni

Izvori iz Barselone nas uveravaju kako je Mesijev ostanak i po isteku ugovora ovog leta najizglednija opcija

Objavljeno:

Najčitaniji španski list na udarnom mestu donosi vest koju nestrpljivo čekaju navijači Barselone, ali i svi ljubitelji fudbala.

- Izvori iz Barselone nas uveravaju kako je Mesijev ostanak i po isteku ugovora ovog leta najizglednija opcija i da je Leo daleko bliži ostanku nego odlasku. Kontaktirali smo i ljude bliske Mesiju, a oni nam govore isto, samo to kažu ovako: Do pre par meseci njegov odlazak činio se izvestan, ali sada se situacija radikalno promenila - piše "Marka" i dodaje:

- Messi je ogorčen što čelnici Pari Sen Žermena govore da će ga dovesti, kao i kada se na naslovnicama francuskih medija video u dresu prvaka te zemlje. Razlog je što nikada nije bio u kontaktu sa Parižanima, a odbio je sve menadžere koji su mu dolazili s ponudama ostalih klubova. Njegov otac Žorž, koji mu vodi karijeru, već je dugo u Argentini i nema nikakvog kontakta sa klubovima zainteresiranima za Lea.

Lionel Mesi
foto: EPA/Toni Albir

Isti izvor navodi da je do velike promene u Mesijevom stavu i planovima došlo nakon što je ostavku dao Bartomeu, omraženi predsednik Barselone, a njegov naslednik biće izabran za osam dana. Naravno, prvo što će uraditi je da sedne sa Argentincem i pokuša da ga ubedi da produži ugovor sa Bluagranom.

U isto vreme Mesi će navršiti 34 godine, od čega je više od 20 proveo u klubu svog života i čiji je simbol. Zato je, piše "Marka", Mesi je voljan pružiti šansu Barseloni te ostati čak i za manje para, ako ga novi predsednik uveri da će se Katalonci odmah vratiti na španski i evropski vrh.

Lionel Mesi, Klaudio Bravo
foto: EPA/Alejandro Garcia

- Najvažnija za donošenje Leove odluke bit će prezentacija projekta nove Barselone, koju će mu izneti novi predsednik, pri čemu Mesi insistira na dolasku zvučnih pojačanja. Prvi među njima je njegov zemljak i saigrač iz reprezentacije Serhio Aguero, a zatim i Vijnaldum. Obojica su lako dostižni, jer dolaze bez odštete - otkriva "Marka" te piše da su želje Barselone još Erling Haland, Matis De Ligt i Kounde, ali za njih bi španski velikan morao platiti veliko obeštećenje, ali za to nema para.

- U svakom slučaju, obećanje da će Barselona dovesti istinska pojačanja biće ključ Mesijeve odluke o ostanku - završava Marca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.