IVANIĆ NA METI SKAUTA? Terzić ima šta da kaže o tome
Foto: Starsport©

terzić o ivaniću

IVANIĆ NA METI SKAUTA? Terzić ima šta da kaže o tome

''Ne razmišljam o skautima da li su gledali Ivanića"

Objavljeno:

Po povratku Zvezdine ekspedicije iz Milana, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je govorio o brojnim aktuelnim temama, a između ostalog je otkrio i da se uoči utakmice sa ''Rosonerima'' sastao i sa čelnim ljudima UEFA, predvođenih predsednikom Aleksandrom Čeferinom.

O čemu su razgovarali?

''Žao nam je što ovakav spektakl i dvomeč nije bio pred navijačima i što nisu mogli na licu mesta da uživaju u ovom. Međutim, to je viša sila. Drago mi je što su makar i preko TV ekrana uživali u hrabroj Crvenoj zvezdi i što se ponovo 'veruje' našem klubu. Korona je ostavila trag, baš juče sam bio na ručku sa čelnicima UEFA-e i sa Čeferinom i razgovarali smo o tome.

Zvaničan podatak je da devet milijardi evra nedostaje u evropskom fudbalu, a FIFA je iznela podatak da 13 milijardi evra nedostaje u svetskom fudbalu. Trebaće vremena da se tržište oporavi i vrati u normalu, jer su rashodi ostali isti, a prihodi su manji. Razovarali smo o periodu koji je pred nama.

Vidimo da će u Premijer ligi biti 10 hiljade gledalaca, praktično 25 posto kapaciteta stadiona. Nadam se da će do juna uspeti da se oporavi sve i da će biti dozvoljen ulazak na stadion'', izjavio je Terzić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Kada je sinoćnja utakmica u pitanju, ponovo je blistao Mirko Ivanić, a generalni direktor Zvezde je ponosan što je odlični vezista uspeo da opravda velika očekivanja posle nešto dužeg perioda adaptacije. Sada se postavlja pitanje da li će posle sjajne partije na San Siru uslediti milionske ponude za Ivanića.

''Ne razmišljam o skautima da li su gledali Ivanića. On treba da bude nosilac igre crveno-belih. Izuzetno mi je drago zbog tog momka pošto je i on preživeo jedan težak period u Crvenoj zvezdi kada je nosio teret jednog od najplaćenijih igrača Zvezde u istoriji. Mi smo za njega platili milion i po evra, imao je tu hipoteku da mora odma da pokaže sve, da nema vremena za adaptaciju. Bio je pod velikim pritiskom ali mi smo verovali u njega i kad nije išlo.

Izuzetno mi je drago zbog tog momka, što je pokazao da ima klasu za top nivo. Može bez problema da igra u timovima najvišeg ranga, kao što je Milan. Videli ste sinoć koliko je dominirao i u svakom duelu pokazao klasu i drago mi je zbog nas koji smo verovali kada smo ga dovodili i platili toliko novac za naše uslove za Mirka Ivanića'', objašnjava Terzić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.