IBRAHIMOVIĆ OSIM FUDBALA IMA JOŠ JEDNO ZADUŽENJE: Biće voditelj najpoznatijeg festivala!
Foto: EPA/MATTEO BAZZI

to je zlatan

IBRAHIMOVIĆ OSIM FUDBALA IMA JOŠ JEDNO ZADUŽENJE: Biće voditelj najpoznatijeg festivala!

Biće jedan od voditelja muzičkog festivala u San Remu.

Objavljeno:

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović žongliraće naredne nedelje izmedju fudbala i muzike pošto je pristao da bude jedan od voditelja muzičkog festivala u San Remu.

Festival će trajati od utorka, 2. do subote, 6. marta, a organizatori su pojasnili kako će izgledati Ibrahimovićevo žongliranje.

- Biće ovde u utorak, u sredu ima meč (protiv Udinezea) i onda se vraća na festival gde će ostati do subote- naveli su organizatori.

Švedjanin će u ponedeljak, dan posle utakmice protiv Rome, trenirati u trening centru Milana, dok će u utorak, petak i subotu raditi u posebnom objektu na Rivijeri sa jednim od klupskih trenera.

Zlatan Ibrahimović
foto: Starsport©

Trener Bolonje Siniša Mihajlović branio je Ibrahimovićevo učešće na ovom festivalu na kojem bi njih dvojica mogli i da zapevaju zajedno.

Gazeta delo Sport je navela da je klub upozoren na dodatni Ibrahimovićev angažman još u avgustu, pre nego što je produžio jednogodišnji ugovor.

- Propustiće neki trening, ali biće na utakmicama. Ako postoji šampion sposoban da se nosi sa ovim pritiskom, onda je to je on- rekao je trener Milana Stefano Pioli.

- Čak mislim da će mu to povećati odlučnost i motivaciju da pomogne timu", dodao je Pioli.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.