BORJAN TRAŽI KOMPAKTNOST PROTIV MILANA I PORUČUJE: Verujem u ovaj tim, nadam se da će Katai biti strelac!
Foto: Starsport©

revanš meč

BORJAN TRAŽI KOMPAKTNOST PROTIV MILANA I PORUČUJE: Verujem u ovaj tim, nadam se da će Katai biti strelac!

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača

Objavljeno:

Golman Crvene zvezde Milan Borjan, rekao je da će u revanšu meča šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana presuditi želja i da je sve moguće.

Crveno-beli otputovali su danas u Milano, gde će sutra od 21 sat igrati revanš meč sa italijanskim velikanom, a prvi susret u Beogradu završen je 2:2.

- Presudiće želja, verujem u ovaj tim. Verovao sam u poslednje četiri godine. Sve može da se desi - rekao je Borjan novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

- Oni će izaći jako od početka, a na nama je da budemo kompaktni i da damo sve od sebe. Vratio nam se Katai, koji je veoma bitan igrač za nas. Nadam se da će se već protiv Milana upisati u strelce. Nedostajeće nam Eraković, Rodić i Milunović, ali tu su Degenek, Gobeljić, Gajić i Pankov. Oni su na raspolaganju i zajedno sa mnom. Daćemo sve od sebe da probamo da zaustavimo veliki Milan i da probamo da pobedimo - zaključio je Borjan.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.