DVA STARA RIVALA I VELIKA PRIJATELJA NA ŽURCI - Mihajlović: Ibra i ja ćemo biti dva "CIGANA" na sceni!
Foto: Profimedia

Napraviće lom

DVA STARA RIVALA I VELIKA PRIJATELJA NA ŽURCI - Mihajlović: Ibra i ja ćemo biti dva "CIGANA" na sceni!

Siniša će očigledno naći vremena da bude i na San remu

Objavljeno:

Bivši selektor Srbije, a sadašnji trener Bolonje Siniša Mihajlović biće gost sa golgeterom Milana, Zlatanom Ibrahimovićem na čuvenom muzičkom festivalu u San Remu, potvrdio je prezenter Amade Sebastijani.

- Da ići ću u San Remo sa Ibrahimovićem - potvrdio je Siniša Mihajlović.

Festival se održava od 2. do 6. marta, a očekuje se da Ibrahimović bude gost na svim danima, a navodno će dobiti i slobodu od strane kluba da propusti meč koji je na programu u tom periodu (protiv Udinezea 3. marta).

Siniša Mihajlović
foto: EPA

Bolonja sa druge strane trećeg marta ima gostovanje Kaljariju, a zatim sledi priprema za gostovanje Napoliju 7. marta, ali Siniša će očigledno naći vremena da bude i na San Remu.

- Ibra i ja ćemo biti dva Cigana na sceni, ne znam šta se može dogoditi. Biće zabavno, ali ne znam da li ćemo da pevamo. Dve najgore stvari koje mogu je da plešem i pevam, ne znam koliko će to biti odvratno, ali idemo tamo da vidmo šta će se dogoditi. nam da ibra nije dobar ni u pevanju, a u plesu je malo bolji od mene - istakao je Mihajlović, aludirajući na psovke koje je dobijao kao igrač od strane navijača.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.