ITALIJANSKI MEDIJI ŽALE ZBOG GOLA PAVKOVA: Velika šteta, uprskali su na kraju!
Foto: AP/EPA/Andrej Cukić

još sa igračem manje

ITALIJANSKI MEDIJI ŽALE ZBOG GOLA PAVKOVA: Velika šteta, uprskali su na kraju!

Fudbaleri Crvene zvezde, odigrali su nerešeno protiv ekipe Milana, a na sinoćnu utakmicu, osvrnuo se italijanski list Gazeta delo Sport

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv ekipe Milana u okviru prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope.

Italijanski list Gazeta delo sport ističe gol Pavkova u poslednjim momentima utakmice, ali i ne igranje Benasera u derbiju protiv Intera.

- Srpska ekipa je ostala veoma disciplinovana posle crvenog kartona i zadržala svoje šanse da prođe dalje. Zvezda je imala problema u centralnom delu odbrane što je Milan obilato koristio, izabranici Dejana Stankovića su izabrali drugačiji pristup od Specije - Zvezda je mudro čekala pravu priliku za pozicioni napad za razliku od visokog i konstantnog presinga Specije. Jedini konkretan problem u prvom poluvremenu, Milan je imao sa Ivanićem koji je u dva navrata bio opasan po gol Donarume. "Srbi nisu odustali ni nakon crvenog kartona, Pavkov je doneo izjednačenje koje je za tim Dejana Stankovića bilo kao pobeda. Kod gola Pavkova pogrešio je Meite- piše između ostalog Gazeta delo Sport.

FK Crvena zvezda
foto: Printscreen/Gazzeta delo sport

- Crvena zvezda - Milan 2:2, Stanković uzvratio Pioliju u nadoknadi- piše u naslovu list iz Rima.

- Milan je uprskao stvari na najbolji mogući način za Crvenu zvezdu koja je postigla gol u trećem minutu nadoknade vremena i to sa igračem manje. Velika šteta za 'rosonere' - stoji u zaključku čuvenog lista.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.