Čukarički ponovo menja trenera!
Foto: Saša Pavlić Koky

moralo je nešto da se menja

Čukarički ponovo menja trenera!

Čukarički je loše startovao u ovoj sezoni odnosno u prvih osam kola osvojio pet bodova, upisao jednu pobedu i dva remija
Objavljeno:

Šef stručnog štaba Čukaričkog Milan Lešnjak podneo je ostavku na tu funkciju, a novi šef struke biće poznat u narednih nekoliko dana, piše na zvaničnom sajtu kluba.

- Novi trener biće poznat u narednim danima. Dok on ne dodje, ekipu će od sutra voditi Mihajlo Jursović (trener omladinske selekcije, aktuelnog domaćeg šampiona) i Nenad Mirosavljević (član Uprave FK Čukarički i dugogodišnji fudbaler). Lešnjak će za sad ostati u klubu na nekoj drugoj poziciji - rekao je sportski direktor Vladimir Matijašević.

Čukarički je loše startovao u ovoj sezoni odnosno u prvih osam kola osvojio pet bodova, upisao jednu pobedu i dva remija.

Lešnjak je za zvaničan sajt kluba rekao da je ostavka sporazumna i da očekuje ubrzo bolje rezultate FK Čukarički.

- Rezultati sada nisu onakvi kakve očekujemo svi u klubu i to je jedini razlog moje ostavke na mesto šefa stručnog štaba, ali sam uvek tu za FK Čukarički. U ekipu se vraćaju Kajević, Ožegović i Bojić i očekujem bolje rezultate, a ja ostajem u klubu, videćemo još na kom mestu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.