POTOMAK EMIGRANATA IZ BANJA LUKE MOŽE DA IGRA ZA 4 REPREZENTACIJE: Novi igrač Rivera je stvarno jedinstven!
River Plejt, Foto: AP

neverovatno

POTOMAK EMIGRANATA IZ BANJA LUKE MOŽE DA IGRA ZA 4 REPREZENTACIJE: Novi igrač Rivera je stvarno jedinstven!

Matku Miljeviću se predviđa blistava budućnost

Objavljeno:

Za dva dana se u Argentini završava letnji prelazni rok. Do sada je obavljeno 100 transfera u 23 različita kluba, a u centru pažnje, bili su River Plejt i Boka Juniors.

River je želeo da podmladi svoju ekipu. Klub su napustili Huanfer Kintero i Naćo Skoko, a u ovom prelaznom roku i Lukas Prato, koji se preselio u Fejnord, a najbolji igrač tima Ihnasio Fernandes, preselio se u Atletiko Mineiro, a nakon tog transfera, Riveru je ostalo čisto 5.800.000 dolara.

Klub sa Monumentala, izdvojio je nešto više od 5.000.000 evra za kupovinu igrača, uglavnom ne starijih od 24 godine.

Za 2.310.000 je iz Himnazije kupljen vezista Hose Paradela , a po 1.440.000 je izdvojeno za napadača Agustina Fontanu iz Banfilda i ofanzivnog vezistu Agustina Palavesina iz kolumbijskog Deportivo Kalija.

U poslednjim satima prelaznog roka, River je doveo Matka Miljevića. Ovaj 19-godišnjak je rođen u Majamiju, u koji su se njegovi roditelji doselili iz Argentine, a oni su potomci hrvatskih emigranata iz Banja Luke. Miljević može da igra za četiri reprezentacije: Argentinu, SAD, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku!

Do sada je igrao za U-16 i U-20 selekcije SAD, odnosno U-18 i U-20 selekcije Argentine. Aplicirao je i za hrvatski pasoš sa željom da zaigra za Hrvatsku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.