SADIK NIJE JEDINI: Još jedan bivši napadač Partizana blista u Segundi, traže ga Valensija i Betis!
Foto: Printscreen/Youtube/RSG 1905

najbolji i dalje

SADIK NIJE JEDINI: Još jedan bivši napadač Partizana blista u Segundi, traže ga Valensija i Betis!

Odlični srpski napadač je u španskom klubu postigao 16 golova na 27 utakmica

Objavljeno:

Uroš Đurđević napravio je dobar potez ove sezone i ostao u drugoligaškom klubu! Iako je potražnja za njim bila velika, odlučio je da i dalje bude u Hihonu.

Odlični srpski napadač je u španskom klubu postigao 16 golova na 27 utakmica i prvi je strelac takmičenja, a to pomno prate Betis i Valensija.

Đurđević je najviše zaslužan za Hihonov uspeh na tabeli Segunde. U ovom trenutku nalazi na petom mestu sa šest bodova manje od drugoplasiranog Espanjola i pozicije koja vodi direktno u najviši rang takmičenja. Đurđević je u poslednja dva kola, protiv Logronesa i Malage, postigao četiri gola, čime se klub sa El Molinona ponovo vratio na pobednički kolosek.

Uroš Đurđević
foto: www.realsporting.com

Zbog ekonomskog ograničenja oba tima iz Primere su primorana da pojačanje u špicu poronađu u drugoligaškom rangu takmičenja. Klub iz Asturije bi teško mogao da zadrži svog najboljeg napadača, i to bi Betis i Valensija želeli da iskoriste, piše La Razon. Tako bi Hihon bi iskoristio tu situaciju da zaradi, a da li bi mogao baš da računa na obeštećenje od 25.000.000 evra.

Bilo kako bilo, Hihon će svakako ostvariti apsolutni profit u slučaju Uroša Đurđevića.

Srpski napadač je stigao u avgustu 2018. godine iz Olimpijakosa za obeštećenje od 2.500.000 evra i dve sezone su mu bile neophodne da se navikne španski fudbal.

Đurđević je nastupao i za Crvenu zvezdu, OFK Beograd i Rad. Prve profesionalne korake ostvario je na Banjici, a potom je igrao i za Vitese i Palermo. Ključni potez je napravio dolaskom u Partizan na leto 2016. godine, a na leto 2017. je prešao u Olimpijakos za 2.500.000 evra. Boravak u Pireju je trajao samo jednu sezonu, a onda je usledio transfer u Hihon.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.