LEGENDARNI FUDBALER ZVEZDE POSLAO PORUKU : Na Milan samo hrabro, ne plašite se Zlatana!
Foto: Starsport©

sve je moguće

LEGENDARNI FUDBALER ZVEZDE POSLAO PORUKU : Na Milan samo hrabro, ne plašite se Zlatana!

Poruku ohrabrenja pred istorijski duel sa Rosonerima poslao je legendarni igrač crveno- belih Dragan Stojković Piksi

Objavljeno: 10:56h

Sledećeg četvrtka je na programu utakmica koju svi navijači Crvene zvezde željno iščekuju, jer na stadion Rajko Mitić stiže Milan u okviru šesnestinefinala Lige Evrope.

Poruku ohrabrenja pred istorijski duel sa Rosonerima poslao je legendarni igrač crveno- belih Dragan Stojković Piksi.

- Bio sam u avionu kada se održavao žreb. Prva poruka kada sam upalio telefon, bila je od Adrijana Galijanija, legendarnog čelnika Milana. Napisao je "istorija se ponavlja", tako sam i saznao da će moj bivši klub ponovo da se sastane sa "rosonerima". Prognoza? Teško pitanje. Svakako je Milan veliki favorit, tu nema dileme. Pa ipak, igrači ne bi smeli da se uplaše, već da izađu hrabro. Uostalom, ne sumnjam da će Deki Stanković da ih pripremi i namesti kako treba. Biće veoma teško, ali nada umire poslednja - rekao je Piksi u intervjuu za "Blic".

Nije moga Piksi a da ne pomene sjajnog Zlatana Ibrahimovića koji i u 39. godini rešeta protivničke mreže.

- Pa dobro, Zlatan je igračina. O njemu ne bi trebalo trošiti reči. Ali, momci ne bi smeli da zaziru od njega, već da pokažu zube. On je, ipak, već u poznim fudbalskim godinama.

Stojković je ponovio da Zvezda treba da igra hrabro i da sigurno bilo teže za Milan kad bi na stadionu "Rajko Mitić" bilo publike.

- Hrabro, nego šta. Iskreno, i pored toga što je Milan zaista veliki favorit, najveći hendikep je to što najverovatnije neće biti publike. Drugačija je slika kada ima navijača na tribinama, oni će baš nedostajati i da podrže i da uveličaju spektakl - zaključio je Piksi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.