Grof Božović o svojim strahovima, ali i o Farmi i Parovima!

O SVEMU POMALO

Grof Božović o svojim strahovima, ali i o Farmi i Parovima!

Trener crveno-belih više voli kada se u novinama piše o Grujiću i Kataiju nego o rijalitijima
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegova ekipa "gazda na svom stadionu" i očekuje da će u predstojećoj utakmici protiv Vojvodine ostvariti 11. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije. - Mislim da su oni tempirali formu za početak sezone, jer su želeli da izbore plasman u Ligu Evrope, a kada se to nije dogodilo, kada nije došlo do rezutata na koji su računali, došlo je do razočaranja što sigurno utiče na njihove igre - rekao je Božović. Trener crveno-belih dodao je da najveća opasnost njegovoj ekipi preti od Ognjena Ožegovića i Aleksandra Stanisavljevića.

- Posebno se pribojavam Ožegovića, jer je on bivši fudbaler Crvene zvezde. Svi bivši igrači ovog kluba imaju veliki motiv da se dokažu. On je igrač motiva, kada je motivisan i insipirisan pruža sjajne igre i postiže veoma lepe golove. Stanisavljevića se plašim jer ima izvanrednu levu nogu i prekidi su njegova najjača strana. - Ali, znate, sve je to na papiru. Mi smo gazde ovde i po kvalitetu smo najbolji. Jedino ako bude neki loš dan, jer ovo je fudbal i to je moguće - dodao je trener vicešampiona Srbije i naveo da ima problema sa povredama igrača zbog "čudnog kriterijuma suđenja".
Saša Pavlić Koky
- Sudije dopuštaju grubu igru potiv mojih igrača koji su pokretni i brzi, teško zaustavljivi. Često se desi da sudije opraštaju neke faulove. Imali smo siutaciju protiv Rada na Banjici da je sudija trebalo da im dodeli dva crvena kartona u prvom poluvremenu ali se ništa nije dogodilo. Kriterijum treba da bude jednak svih 90 minuta i ako zaslužuješ da dobiješ crveni u prvom minutu onda ćeš ga dobiti - rekao je on. U poslednje vreme mediji pišu pozitivno o Marku Grujiću i Aleksandru Kataiju, a Božović je rekao da mu je drago što se oni pojavljuju. - Mnogo mi je drago što se tako piše o njima, ja bih voleo da su svaki dan oni u novinama, nego da se pominju likovi iz Farme i Velikog brata.
Saša Pavlić Koky
Upitan kakva je situacija u klubu, pošto nisu održani predsednički izbori, Božović je naveo da Zvezda ima rukovodstvo. - Mi imao rukovodstvo, imamo jednog predsednika Svetozara Mijailovića koji je izvanredan i pošten čovek, a imamo i onog drugog koji će uvek biti predsednik, čija senka uvek lebdi nad ovim stadionom. Meni je bitna igra mojih igrača - rekao je Božović. Posle utakmice će se održati humanitarni koncert "Za naše Kosovo i Metohiju". (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.