TRENER RADNIČKOG UOČI DERBIJA KOLA: Zvezda je veliki test, daćemo sve od sebe!
Foto: Starsport©

BEZ PREDAJE

TRENER RADNIČKOG UOČI DERBIJA KOLA: Zvezda je veliki test, daćemo sve od sebe!

Radnički će sutra od 15.30 igrati protiv Crvene zvezde

Objavljeno:

Trener Radničkog Vladimir Gaćinović rekao je danas da će utakmica sa Crvenom zvezdom biti veliki test za njegove fudbalere i da će ekipa dati sve od sebe.

- Nepotrebno je trošiti mnogo reči o snazi Crvene zvezde. Znamo ko nam dolazi u goste. Biće ovo praznik fudbala u Nišu i zaista mi je žao što neće biti navijača. Ovaj meč će za nas biti jedan veliki test, jer ćemo imati priliku da vidimo na kom smo nivou u odnosu na daleko najveći i najjači tim u zemlji i regionu. Oni su svoj kvalitet pokazali igrama u Ligi Evropa, gde su uspeli da prezime i sigurno je da ovde dolaze kao favoriti. Daćemo sve od sebe, pokušaćemo da nametnemo našu igru, da budemo brzi, jaki u duelima, odgovorni na svim delovima terena i da tako ispunimo očekivanja i dodjemo do pozitivnog rezultata - rekao je Gaćinović u najavi utakmice.

Radnički će sutra od 15.30 igrati protiv Crvene zvezde u 21. kolu Super lige Srbije.

FK Radnički Niš, Dušan Pantelić
foto: Starsport©

Očekuje se veoma hladno vreme u Nišu.

- To je nešto na šta ne možemo da utičemo. Svakako da to nije dobro za samu igru, pošto će teren verovatno biti zaledjen, ali kako nama tako i njima. Pre odlaska na pripreme u Tursku smo imali nekoliko treninga na zaledjenom terenu ovde u Nišu, tako da otprilike znamo šta nas čeka. To su stvari koje ne treba da nas opterećuju. Fudbal se igra u različitim uslovima, a na nama je da budemo maksimalno fokusirani, da damo i više od realnih mogućnosti i pokušamo da napravimo iznenadjenje - kazao je trener Radničkog.

Gaćinović neće moći da računa na suspendovanog Nenada Gavrića i povredjenog Aleksandra Kovačevića.

- To su mnogo važni igrači za naš sistem, ali koga nema bez njega se mora i može. Vraćaju nam se Dušan Pantelić i Nikola Aksentijević, koji su preskočili utakmicu protiv Metalca, u konkurenciji za sastav je i novopridošli Filip Marković, tako da ćemo imati dovoljno aduta kojima možemo ugroziti Crvenu zvezdu - naveo je Gaćinović.

Radnički je sedmi na tabeli srpskog prvenstva sa 31 bodom, dok Zvezda ima 56 i na prvom je mestu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.