5:4 JE HOKEJAŠKI REZULTAT, SRAMOTA! Ovim rečima je Murinjo prozivao rivale, a sad su se vratile da ga progone!
Došlo vreme da on trpi prozivke: Žoze Murinjo, Foto: EPA/Matt Dunham

obilo mu se o glavu

5:4 JE HOKEJAŠKI REZULTAT, SRAMOTA! Ovim rečima je Murinjo prozivao rivale, a sad su se vratile da ga progone!

Portugalca je svojevremeno bilo sramota ako bi učestvovao u utakmici poput sinoćne

Objavljeno:

Totenhem je juče ostao bez šanse da osvoji FA kup nakon poraza na gostovanju Evertonu 5:4 (4:4 posle regularnog toka), a Žozeu Murinju se tako obila o glavu izjava koju je dao još davne 2004. godine.

"Posebni" je uvek bio posebno arogantan, a pogotovo u mlađim danima. Tada je vodio skupi i vrlo jaki tim Čelsija, ali se obazirao i na igre rivala koje redovno 'peckao' izjavama.

Tako je upravo nakon poraza njegovog sadašnjeg tima od Arsenala u novembru 2004. (identičnim rezultatom 5:4) rekao kako je sramota odigrati utakmicu sa tolikim brojem golova.

- Pet prema četiri je hokejaški rezultat, a ne fudbalski. Kada na treningu moji igrači igraju tri-na-tri, ako dođe do tog rezultata, pošaljem ih u svlačionicu jer se ne brane dobro. dostići taj rezultat u igri 11-na-11 je sramotno - rekao je tada Portugalac.

Ove reči su verovatno više bile uismerene na tadašnjeg menadžera "Tobdžija", legendarnog Arsena Vengera, koji je bio jedna od omiljenih meta Murinja.

Ali, sada su upravo navijači najljućeg rivala "Pevaca" podsetili Žozea da je izgubio istim rezultatom, u igri 11-na-11 i pitaju se zašto nije poslao igrače u svlačionicu...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.