Samo za velike majstore: Oni su nosili desetku u najvećem srpskom klubu! (VIDEO) (FOTO)

piksi ili dejo, ko vam je bolji?

Samo za velike majstore: Oni su nosili desetku u najvećem srpskom klubu! (VIDEO) (FOTO)

Malu senku na istoriju Zvezdine "desetke" baca činjenica da taj broj nisu nosili Dragan Džajić, Dragoslav Šekularac, Rajko Mitić, Dule Savić i Vladimir Petrović Pižon
Objavljeno: 22:26h
Crvena zvezda ove sezone izgleda kao kaznena ekspedicija koja krupnim koracima grabi ka 27. tituli šampiona.
Grof Božović Da li se titula vraća na Marakanu? Zvezda na plus 14 posle desete pobede u nizu! (FOTO) (VIDEO)
Jedan od najzaslužnijih za to je svakako Aleksandar Katai. Bivši igrač Vojvodine nerešiva je enigma za defanzivce Superlige i trenutno je najbolji strelac šampionata s 8 golova.
Jovan Aćimović Kule s Draganom Džajićem činio je možda i najbolji tandem u istoriji Zvezde
Zdravko Borovnica Ostaće upamćen po postignutih pet golova u meču sa Slobodom iz Tuzle.
Rajko Janjanin I dalje se pamti njegov het-trik za preokret u drugom poluvremnu protiv Benfike posle vođstva gostiju 2:0.
Dragan Stojković Piks
Dragoslava Šekularca Dragan Džajića
kad je svojim potezim dovodio do ludila igrače "rosonera".
Dejan Savićević U Zvezdu je došao iz Podgoričke Budućnosti kao 21-godišnjak Zlatnim slovima upisao se u istoriju srpskog fudbala kad je sa Zvezdom postao šampion Evrope.
Dejan Rambo Petković Još jedan izdanak Radničkog iz Niša koji je proslavio Zvezdinu "desetku". Imao je samo 20 godina kad je postao stub igre Crvene zvezde
7. Dejan Stanković Najmlađi kapiten u slavnoj istoriji Crvene zvezde Do pojave Luke Jovića bio je najmlađi strelac kluba. 24 miliona maraka
8. Milenko Aćimović Poslednja prava Zvezdina "desetka" do pojave Kataija Posle tri sezone u crveno-belom dresu prešao je u Totenhem.
9. Nenad Milijaš Milijaš je u dva navrata branio boje kluba iz Ljutice Bogdana Njegovi golovi su bili ključni u sezoni 2013/14, kad je titula posle 6 godina vraćena na stadion "Rajko Mitić"
10. Aleksandar Katai Aktuelna "desetka" i novopečeni reprezentativac Srbije igrao kao prepoređen od dolaska Miodraga Božovića Zajedno s Marko Grujićem predvodi Zvezdu u jurišu na 27. titulu i sva je prilika da će u tome uspeti.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.