KLOP NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: Veći deo utakmice bili smo briljantni, ali nismo imali dan, sutra će već biti bolje!
Foto: Starsport©

A titula sve dalje i dalje

KLOP NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: Veći deo utakmice bili smo briljantni, ali nismo imali dan, sutra će već biti bolje!

Nije nam bio dan, ali sa moje tačke gledišta, veći deo utakmice bili smo briljantni

Objavljeno: 21:22h

Fudbaleri Liverpula kako stvari sada stoje mogu da se oproste od titule.

Ekipa Jirgena Klopa doživela je debakl na svom terenu od glavnog pretedenta za šampionski trofej Mančester sitija 4:1.

- Nije nam bio dan, ali sa moje tačke gledišta, veći deo utakmice bili smo briljantni. Stvarno mi se dopala igra, posebno u prvom delu kad smo bili ravnopravni takmac. Video sam dosta dobrih stvari u našoj igri. Da češće igramo ovako kao u derbiju ne bismo bili toliko bodova iza Sitija. Kad je Siti prešao na sistem 4-4-2 u drugom poluvremenu nismo sebi ponudili dovoljno opcija da mu se prilagodimo. Još smo im i poklonili gol. Posle izjednačenja je mogla utakmica da ode i u našem pravcu - izjavio je Klop.

Mohamed Salah je postigao prvi gol za Liverpul posle 409 minuta prvenstvenog fudbala na Enfildu. Na kraju je domaćina „zakopao“ i golman Alison Beker, dvema neshvatljivm intervencijama.

- Toliko puta nam je spasao živote, ali je protiv Sitija napravio dve greške. Istina je i da mu nismo ostavili dovoljno opcija, naročito u situaciji koja je prethodila trećem golu. Za naredni kiks nema objašnjenja. Možda se malo i uplašio. Rekao sam mu da može bez problema loptu ponekad da ispuca na tribine, kad već na njima nema nikoga. U svakom slučaju, svi mi imamo dane kad nas neće. Već sutra će sve biti u redu - dodao je Jirgen Klop.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.