KAO DA KREĆEMO OD NULE: Stanković pred Pazar govorio i o Milanu!
Foto: Printscreen/fkcrvenazvezda.com

gostovanje

KAO DA KREĆEMO OD NULE: Stanković pred Pazar govorio i o Milanu!

"Ne sme da bude opuštanja, to je nešto o čemu pričamo otkako smo se okupili, od prvog dana priprema. Svaki dan smo baš zbog toga radili toliko jako i dobro, ne želimo da prepustimo ništa slučaju"

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da njegova ekipa u nastavak sezone kreće od nule i istakao da je u ovom trenutku glavni fokus na utakmici protiv Novog Pazara.

"Ne sme da bude opuštanja, to je nešto o čemu pričamo otkako smo se okupili, od prvog dana priprema. Svaki dan smo baš zbog toga radili toliko jako i dobro, ne želimo da prepustimo ništa slučaju. Krećemo od nule, ništa nismo uradili, tako gledamo na stvari, za nas kao da sad počinje prvenstvo i sa tim razmišljanjem ćemo ulaziti u svaku utakmicu", rekao je Stanković, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju Novom Pazaru, u prvom meču prolećnog dela sezone u Super ligi Srbije.

Stanković je rekao da je zadovoljan učinjenim na pripremama, pre svega odnosom igrača.

"Sada kreće onaj najlepši, ali i najteži deo, prvenstvo. U 44 dana imaćemo 11 utakmica, što znači da ćemo gotovo na svaka četiri dana igrati meč. Imamo izuzetno dobar roster, prezadovoljan sam i stručnim štabom, načinom na koji smo odradili pripreme i da smo svi na broju. Bez ijednog problema smo završili pripremni period i to je ono što će praviti razliku u prvenstvu, jer ćemo morati da rotiramo igrače", rekao je on.

Stanković je naveo i da novo pojačanje tima Filipo Falko neće igrati u Novom Pazaru.

"Namenski nećemo računati na njega, jer želimo da prodje još jedan deo priprema. Sigurno će od sledeće utakmice biti u konkurenciji za startnih jedanaest", rekao je Stanković.

Trener Zvezde je rekao da je zadovoljan timom koji ima.

"Planski smo sve odradili. Imamo mnogo jakih utakmica, takodje i prioritete kao što su titula i kup, ali i da postignemo što bolji rezultat u utakmicama sa Milanom", rekao je Stanković.

"Fudbal je kao što uvek govorim čudna igra, a mi ćemo sve uraditi da opravdamo grb Crvene zvezde. Ne znam koliko Milano prati Crvenu zvezdu, u ovom trenutku mi pratimo Novi Pazar i to je najvažnija utakmica za nas trenutno", dodao je on.

Stanković nije krio da zajedno sa svojim stručnim štabom radi na pripremi dvomeča koji Zvezdu očekuje u Ligi Evrope protiv Milana.

"Nemamo šta da krijemo, spremamo utakmicu po utakmicu, protivnika po protivnika. Milan još nije došao na listu spremanja, iako naravno radimo i skautiramo, znamo sve šta se dešava u Milanu, kako igraju, s kim igraju, ko je povređen, a ko ne, odakle preti opasnost, ali se fokus stavlja na svaku sledeću utakmicu", rekao je Stanković.

Utakmica Novi Pazar - Crvena zvezda igra se sutra od 13.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.