VOJVODINA PODRŽALA SVOG FUDBALERA: Novosađani sazvali hitnu sednicu!
Foto: Starsport©

ŠTA SE DEŠAVA

VOJVODINA PODRŽALA SVOG FUDBALERA: Novosađani sazvali hitnu sednicu!

Policija je prilikom ove poslednje akcije dva i po sata bila raspoređena i oko stadiona Crvene zvezde

Objavljeno:

Zbog nemilog događaja novosadski klub održao sednicu UO na kojoj je stao iza svog igrača koji je bio na meti osumnjičenog za pokušaj iznude.

Nažalost, ovih dana srpski fudbal je pao u senku nemilih događaja usko vezanih za naše najveće klubove. U sredu je policija uhapsila muškarca koji je, kako se sumnja, pokušao da iznudi novac od igrača Vojvodine Mladena Devetka, a samo dan kasnije svedoci smo masovnog hapšenja nazovi navijača Partizana, koji su privedeni pod sumnjom da su izvršavali teška krivična dela.

Policija je prilikom ove poslednje akcije dva i po sata bila raspoređena i oko stadiona Crvene zvezde, ali nije još jasno iz kog razloga.

Elem, Vojvodina se u toku jučerašnjeg dana već oglasila povodom hapšenja osobe osumnjičene da je pokušala da iznudi novac od Devetka, a koja je, kako se kasnije saznalo, bila član prethodnog saziva Skupštine tog kluba.

Mladen Devetak
foto: Starsport©

Danas je novosadski klub sazvao sednicu Upravnog odbora povodom nemilog događaja posle kog je izao saopštenje koje prenosimo u celosti.

- FK Vojvodina obaveštava javnost da je povodom jučerašnjih nemilih događaja danas održana hitna sednica Upravnog odbora kluba. Upravni odbora kluba pruža punu podršku državnim organima u rasvetljavanju svih činjenica koje se tiču ovog događaja.Upravni odbor kluba čvrsto stoji iza fudbalera Mladena Devetka, kao i svih ostalih fudbalera FK Vojvodina, koji uživaju puno poverenje i imaju podršku od strane tog klupskog organa - rečeno je iz kluba.

Mladen Devetak
foto: Starsport©

Vojvodina prvi meč u nastavku sezone igra za vikend protiv TSC-a iz Bačke Topole.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.