BELJERIN BESAN: Imali smo tako dobru seriju... Uvek SAMI sebe pobedimo, moramo već jednom da naučimo lekciju!
Foto: Profimedia

ne veruje

BELJERIN BESAN: Imali smo tako dobru seriju... Uvek SAMI sebe pobedimo, moramo već jednom da naučimo lekciju!

Pokazali smo da kada igramo 11 na 11, sve izgleda potpuno drugačije. Imali smo protiv Vulverhemptona potpunu kontrolu na terenu u prvom poluvremenu, trebalo je da vodimo 2:0. Skupo smo platili greške - besno je pričao desni bek

Objavljeno:

Totalni preokret dogodio se sinoć između Arsenala i Vulvsa.

Arsenal je imao vođstvo i potpunu kontrolu, tako se bar činilo. U poslednjim trenucima prvog poluvremena, David Luiz je (ponovo) skrivio penal i dobio direktan crveni karton.

Na kraju su Vulvsi slavili sa 2:1, a Tobdžije su meč završile sa dvojicom igrača manje jer je isključen i golman Leno! Zbog još jednog poraza, Arsenal je daleko od vrha tabele.

FK Arsenal
foto: Profimedia

Engleski mediji su izračunali da je od decembra 2019, kada je Mikel Arteta postao trener, Arsenal dobio devet crvenih kartona.

- Sto odsto su u pravu svi koji kažu da dobijamo previše crvenih kartona i da nas to skupo košta. Pokazali smo da kada igramo 11 na 11, sve izgleda potpuno drugačije. Imali smo protiv Vulverhemptona potpunu kontrolu na terenu u prvom poluvremenu, trebalo je da vodimo 2:0. Skupo smo platili greške - besno je pričao Beljerin posle meča.

I on je siguran da sa malo mirnijom igrom Arsenala, danas bi daleko bolje stajao na tabeli.

- Uvek govorim da nas niko drugi ne pobeđuje, nego mi sami sebe! Moramo više da naučimo lekciju. Nadam se da će ovo biti poslednji put da smo izgubili na ovakav način. Imali smo tako dobru seriju, bili smo u sjajnom momentumu, imali veliko samopouzdanje u ekipi...

- Moramo da zaboravimo ovaj meč, valjda nam se ovakve situacije više neće ponavljati. Idemo dalje - poručio je Beljerin.

Arsenal se trenutno nalazi na 10. mestu sa 31 bod.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.