OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE EDIN DŽEKO OSTAO U ROMI: Sa sadašnjim trenerom je u ozbiljnoj svađi, ali budući ga želi!
Foto: EPA/STR

ostaje

OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE EDIN DŽEKO OSTAO U ROMI: Sa sadašnjim trenerom je u ozbiljnoj svađi, ali budući ga želi!

Džeko je već nekoliko nedelja u sukobu s trenerom Paulom Fonseka

Objavljeno: 13:24h

Januarski prelazni rok sinoć se završio u Italiji, a bosanskohercegovački napadač Edin Džeko ostao je član Rome.

Džeko je već nekoliko nedelja u sukobu s trenerom Paulom Fonsekom zbog čega je prethodne dve utakmice rimskog kluba pratio s tribina. Roma je pokušala da dogovori razmenu igrača sa nekoliko klubova kako bi se rešili Džeka, ali na kraju nisu uspeli.

Prema pisanju medija u Italiji Džeko je bio najbliži Interu, dok je u Romu trebao doći Aleksiz Sančez, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Napadač je ostao u Romi i biće zanimljivo videti da li će se pomiriti s Fonsekom.

Portugalski stručnjak je dao prednost Borhi Majoralu koji je to iskoristio na najbolji način i Džeki sigurno neće biti tako jednostavno da se vrati u početni sastav Vučice.

Međutim, "Kalčomerkato" jutros piše da je jasno zbog čega je Džeko ostao u Romi, i zašto čelnici kluba juče uopšte nisu tražili neko rešenje kako bi "Dijamant" promenio klub.

Naime, očekuje se da će Fonseka biti na klupi Rome do kraja sezone, a umesto njega će doći Masemilijano Alegri. Navodno, Alegri je izrazio želju da Džeko ostane u Rimu jer ga vidi kao jednog od ključnih igrača kada preuzme klupu Rome.

Alegri je već potpisao predugovor s Romom i očekuje se da će na leto biti predstavljen kao novi trener. I pored toga Džeko nije u jednostavnoj situaciji jer u slučaju da ne pronađe zajednički jezik s Fonsekom mogao bi sa tribina da prati mečeve Rome do kraja ove sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.