ZVEZDA DOVODI KLINCA KOJI JE FUDBAL UČIO U DINAMU IZ ZAGREBA: Odbio je Hrvatsku da bi zaigrao za Srbiju!
Foto: Starsport©

očekuje se na marakani

ZVEZDA DOVODI KLINCA KOJI JE FUDBAL UČIO U DINAMU IZ ZAGREBA: Odbio je Hrvatsku da bi zaigrao za Srbiju!

Crveno-beli uveliko planiraju svoju budućnost te zato dovode jednog od najtalentovanijih desnih bekova u regionu

Objavljeno:

Crvena zvezda je završila sa prelaznim rokom kada je u pitanju dovođenje pojačanja, tako je poručio Zvezdan Terzić, ali čini se da se to odnosi samo na igrače za prvi tim.

Na Marakani isto tako misle i na budućnost, i kao što su prethodnih godina okupljali najtalentovanije klince iz Srbije sada su se malo okrenuli ka regionu i počeli su sa skupljanjem bisera od 2004. godišta i mlađe.

A kako "Mozzartsport" saznaje, tokom narednih dana novi igrač crveno-belih bi trebalo da postane momak po imenu Đulio Đuro Zec, Srbin iz Hrvatske.

Reč je o dečaku koji je prošao mlađe kategorije Dinama iz Zagreba, a poslednjih godinu dana nosi dres zagrebačke Lokomotive koja je na neki način filijala "modrih".

Za njega je javnost u Srbiji čula u novembru prošle godine kada je odbio hrvatsku reprezentaciju i prihvatio poziv FSS da nastupa za kadete Srbije, pa je tako odmah dobio poziv selektora Mirka Bunjevčevića i došao na okupljanje u Staru Pazovu.

Đekić igra na desnom beku i poznavaoci prilika kažu da je veliki potencijal i da bi mogao da napravi lepu karijeru, u zavisnosti od toga kako se bude razvijao, a to je očigledno bilo dovoljno ljudima iz Ljutice Bogdana da reaguju i očigledno privode posao kraju.

(Espreso / Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.