BARSELONA I MESI SPREMAJU TUŽBE: Ugovor je privatni dokument! LEO je ubeđen da iza svega stoji jedan čovek!
Foto: EPA/ ANDREU DALMAU

ne zan se ko pije, a ko plaća

BARSELONA I MESI SPREMAJU TUŽBE: Ugovor je privatni dokument! LEO je ubeđen da iza svega stoji jedan čovek!

Argentinac je besan, tužiće i novinara i sadašnjeg v.d. predsednika kluba

Objavljeno:

Španska novina El Mundo jutros je objavila detalje ugovora koji je Lionel Mesi potpisao s Barselonom 2017. godine, a podaci su šokirali fudbalski svet.

Prema tom ugovoru, za koji Mundo tvrdi da ima kopiju istog, Mesi je dobio 555 miliona evra za četiri sezone, što znači da je dobijao godišnje 138 miliona evra uz dodatne bonuse.

Argentinac je pritom uzeo nešto više od 115 miliona samo za potpis novog ugovora, i skoro 78 miliona bonusa za "lojalnost".

- S obzirom na informacije objavljene danas u novinama El Mundo u vezi s profesionalnim ugovorom potpisanim između FK Barselona i igrača Lionela Mesija, klub žali što je objavljen javno, jer je to isključivo privatni dokument kojim se upravlja načelom poverljivosti između stranaka. FK Barselona kategorički negira bilo kakvu odgovornost za objavljivanje ovog dokumenta i preduzeće odgovarajuće pravne mere protiv novine El Mundo, za bilo kakvu štetu koja može nastati kao rezultat ove objave - saopšteno je sa Kamp Noua.

Lionel Mesi
foto: EPA/Alejandro Garcia

Istovremeno, priča se da je Mesi pobesneo zbog otkrivanja detalja ugovora i da sam sprema tužbu protiv novinara El Munda Martija Sabaljsa, ali i bivšeg predsednika Barse Đozepa Marije Bartomeua za koga veruje da stoji iza svega.

Takođe, Leo navodno namerava da se sudski obračuna i sa trenutnim vršiocem dužnosti predsednika Barselone, Karlosom Tusketsom, donedavno prvim saradnikom Bartomeua.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.