FALKO NAKON PRESPAVANE NOĆI: Kad su mi rekli da me hoće Zvezda, pristao sam odmah! Bez razmišljanja!
Foto: FK Crvena zvezda

Još da ga vidimo na terenu

FALKO NAKON PRESPAVANE NOĆI: Kad su mi rekli da me hoće Zvezda, pristao sam odmah! Bez razmišljanja!

Utisci su fantastični, svi su mi odmah izašli su u susret, pre svega ceo stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem

Objavljeno: 09:01h

Nakon prspavane noći u novom okruženju, novo pojačanje Crvene zvezde Filipo Falko izneo je svoje utiske.

On je, takođe, istakao da je velika čast biti deo kluba sa takvom trdicijom.

- Utisci su fantastični, svi su mi odmah izašli su u susret, pre svega ceo stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem, a onda naravno i moj sunarodnik Dijego Falćineli, koji mi je ponudio svaku vrstu pomoći, kako bih se što pre uklopio - istakao je Filipo Falko.

Filipo Falko
foto: Profimedia

On se osvrnuo i na atmosferu koju navijači crveno-belih prave gotovo na svakoj utakmici.

- Od prvog dana kada se pojavila mogućnost da dođem u Crvenu zvezdu i kada mi je menadžer saopštio da postoji interesovanje, odmah sam pristao, nije bilo većeg razmišljanja. Jako sam srećan što se nalazim ovde, a što se tiče Crvene zvezde vrlo dobro znam njenu istoriju i dosta sam pratio u poslednje vreme. Navijači su zaista fantastični, prave neverovatnu atmosferu i znam kako to izgleda na severnoj tribini kada se igraju utakmice.

Filipo Falko
foto: FK Crvena zvezda

Nije krio Falko da će mu prisustvo Dejana Stankovića na poziciji šefa stručnog štaba dosta olakšati prilagođavanje na novu sredinu.

- Šef stručnog štaba Dejan Stanković ostavio je dubok trag u Interu. Sigurno će mi mnogo pomoći u Crvenoj zvezdi. Čak i kada sam pričao sa njim, pre nego što sam došao ostavio je odličan utisak na mene. Upravo zbog toga sam jedva čekao da se pridružim ekipi i siguran sam da ću pružati maksimum i boriti se za klub, kao i svoj budući napredak.

Drugi italijanski fudbaler u istoriji Crvene zvezde nije krio uzbuđenje zbog predstojećeg duela sa Milanom.

- Izuzetno sam ponosan što sam postao član Crvene zvezde. Nadam se da ću imati priliku da zaigram u utakmici protiv Milana, kao mali sam sanjao da igram u evropskim takmičenjima protiv najboljih ekipa Evrope, biće to ostvarenje mojih snova - zaključio je Filipo Falko.

(Espreso/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.