MRKELA O NASTAVKU SEZONE! Cilj je jasan, a to je DUPLA KRUNA!
Foto: Starsport©

A igra se i evropa

MRKELA O NASTAVKU SEZONE! Cilj je jasan, a to je DUPLA KRUNA!

Cilj je osvajanje duple krune, tako da nema kalkulisanja kada je Kup u pitanju

Objavljeno:

Nakon održanog žreba za četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu, oglasio se i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, da prokomentariše rivala, IMT.

On je istakao da crveno-beli uvek idu na pobedu i da je ovaj meč samo korak ka konačnom cilju.

- Dočekujemo ekipu koja igra dopadljiv fudbal, ima mnogo mladih igrača, ali ipak svi ostali protivnici koje smo mogli da dobijemo su superligaši, za razliku od IMT-a koji je rang ispod. Naravno da nećemo potceniti nikog, ali smatram da smo apsolutni favoriti. Do sada smo bili uspešni protiv dve ekipe iz Superlige, tako da verujem da će isti epilog biti i sa timom iz Prve lige Srbije - počeo je Mrkela.

Mitar Mrkela
foto: Starsport©

Crvena zvezda se takmiči na tri fronta, a Mrkela utvrđuje koje su ambicije Zvezde.

- Cilj je osvajanje duple krune, tako da nema kalkulisanja kada je Kup u pitanju. IMT je još jedna prepreka na tom putu. Uz to se takmičimo u Ligi Evrope, aktivna je borba i za titulu šampiona Srbije, što znači da naše fudbalere čeka gust raspored na proleće. U svakom slučaju, ciljevi su jasni, imam apsolutno poverenje u ovaj tim - zaključio je Mrkela.

Podsetimo danas su onlajn izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije, a pored ovog duela, ostali parovi su: TSC - Radnik Surdulica, Partizan - Voždovac, Spartak - Vojvodina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.